Teşekkür ederim kardeş. Eline sağlık ilgin için hallettmiştim bayadır oynuyorum anlattığın gibi yapmıştım ama tesadüfen yani bilerek indirdiğim dosyaları oraya atmadım sadece crack mantğı ile düşünmüştüm yine de çok sağ ol...
Birde originde baya oyun indirmişsin iyi bir şey aslında
Sevdim origini İşin garip kısmı kimse çözememiş saçma sapan işe yaramayan bir sürü bilgi yığını var nette.
Oyunu şimdi indiriyorum. Çözümü konuya yazacağım. Bende sorunsuz açıldı fakat sorun yaşayanlar bu adımları uygulayabilirler:
Oyunun yüklü olduğu klasöre gidin. Genelde: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Command and Conquer Red Alert II
Burada Game.exe ve gamemd.exe dosyalarını bulun.
Her iki dosyaya da sağ tıklayıp Özellikler dedikten sonra uyumluluk kısmını Windows XP SP2 yapmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca "Yönetici olarak çalıştır" seçeneğini de işaretlemeyi unutmayın:
[Video]
Oyun çok eski olduğundan Alt-Tab yapamıyorsunuz. Bu işlem oyunu çökertiyor.
Oyunun daha da hızlı çalışmasını istiyorsanız bir yama mevcut. Buradan söz konusu yamayı indirebilirsiniz (Norton yamayı virüs olarak algılayabiliyor) :
Son olarak MS Xbox DVR uygulaması VSync'i zorla açıyor. 144 Hz bir monitörde 60 Hz'e tıklı kalmak canınızı sıkabilir. Bu sorunu çözmek için de komut satırını yönetici olarak çalıştırıp şu komutu girin:
Remove-AppxPackage : Deployment failed with HRESULT: 0x80073CFA, Kaldırma başarısız oldu. Lütfen yazılımınızın satıcısı
na başvurun. (HRESULT özel durum döndürdü: 0x80073CFA)
error 0x80070032: AppX Deployment Remove operation on package Microsoft.XboxGameCallableUI_1000.10240.16384.0_neutral_n
eutral_cw5n1h2txyewy from: C:\Windows\SystemApps\Microsoft.XboxGameCallableUI_cw5n1h2txyewy failed. This app is part of
Windows and cannot be uninstalled on a per-user basis. An administrator can attempt to remove the app from the compute
r using Turn Windows Features on or off. However, it may not be possible to uninstall the app.
NOTE: For additional information, look for [ActivityId] 8dee443e-f12f-000b-6145-ee8d2ff1d001 in the Event Log or use th
e command line Get-AppxLog -ActivityID 8dee443e-f12f-000b-6145-ee8d2ff1d001
At line:1 char:26
+ Get-Appxpackage *xbox* | Remove-AppxPackage
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : WriteError: (Microsoft.XboxG...l_cw5n1h2txyewy:String) [Remove-AppxPackage], IOException
+ FullyQualifiedErrorId : DeploymentError,Microsoft.Windows.Appx.PackageManager.Commands.RemoveAppxPackageCommand
Remove-AppxPackage : Deployment failed with HRESULT: 0x80073CFA, Kaldırma başarısız oldu. Lütfen yazılımınızın satıcısı
na başvurun. (HRESULT özel durum döndürdü: 0x80073CFA)
error 0x80070032: AppX Deployment Remove operation on package Microsoft.XboxIdentityProvider_1000.10240.16384.0_neutral
_neutral_cw5n1h2txyewy from: C:\Windows\SystemApps\Microsoft.XboxIdentityProvider_cw5n1h2txyewy failed. This app is par
t of Windows and cannot be uninstalled on a per-user basis. An administrator can attempt to remove the app from the com
puter using Turn Windows Features on or off. However, it may not be possible to uninstall the app.
NOTE: For additional information, look for [ActivityId] 8dee443e-f12f-000b-6a45-ee8d2ff1d001 in the Event Log or use th
e command line Get-AppxLog -ActivityID 8dee443e-f12f-000b-6a45-ee8d2ff1d001
At line:1 char:26
+ Get-Appxpackage *xbox* | Remove-AppxPackage
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : WriteError: (Microsoft.XboxI...l_cw5n1h2txyewy:String) [Remove-AppxPackage], IOException
+ FullyQualifiedErrorId : DeploymentError,Microsoft.Windows.Appx.PackageManager.Commands.RemoveAppxPackageCommand
Bu işlemden sonra oyun monitörünüzün tazeleme hızı ne ise onda çalışacaktır.[/video]
gamemd.exe klasörünü bulamıyorum notriginden indirmedim oyun bir paket halinde 30€ ya satılıyor bende internetten indirdim türkçe olarak ama her şeyi deniyrum açılmıyor yardım!!!