Çözüldü Red Alert 2'yi nereden satın alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Reis_Ndombele

Hectopat
Arkadaşlar bu oyunu nereden satın alabilirim? 2-3 seneye kadar bu oyunu Full korsan oynamıştım ve açıkçası biraz vicdan azabı çekiyorum. Bundan dolayı da oyunu satın almak istiyorum ama ne Steam de var ne Epic'te ne orada ne burada hiçbir yerde bulamıyorum.

Çözüm
Oyunu bilmiyorum. Bu mu emin değilim. Görüntülere ve açıklamaya bakmanızı öneriyorum. Paket olarak buldum. Tek tek oyunlar da var. Sağ altta yazıyor.
Oyunu bilmiyorum. Bu mu emin değilim. Görüntülere ve açıklamaya bakmanızı öneriyorum. Paket olarak buldum. Tek tek oyunlar da var. Sağ altta yazıyor.

Çözüm
Çok teşekkürler hocam sağolun yemin ederim cennetliksiniz.

Maalesef tek başına bulamazsın. Anca ikinci el satan birisi falan olursa o şekilde.

Bu şekilde komple alırsın anca ama pahalıya gelebilir.

Gerçekten efsane oyun. Halen oynarım. Bu oyun için Windows 7 bile kullanıyorum. Elimde Orijinal CD var. Fakat ne yalan söyleyeyim, korsan olarak oynuyorum. CD'ler zarar görsün istemiyorum. Benim için o kadar kıymetli.

Gerçekten efsane oyun. Halen oynarım. Bu oyun için Windows 7 bile kullanıyorum. Elimde Orijinal CD var. Fakat ne yalan söyleyeyim, korsan olarak oynuyorum. CD'ler zarar görsün istemiyorum. Benim için o kadar kıymetli.
Amerika'nın bedava paraşüt hizmetini kullanmak gibisi yoktur. Sırf bunun için bile oynanır :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı