Red Bull kulaklık alınır mı?

Yer
Uranüs
Daha fazla  
Meslek
Uzay Madencisi

Ürün buna benziyor, haftaya BİM'de satılacak 1.5k ya. Bunu alıp PC'de kullanmak istiyorum, bir bilgisi olan var mıdır? TR'de hiç görmedim bu kulaklığı.

1756456985074.png

Yüklenmiş siteye bu ürün sizce alınır mı?

Son düzenleme:
Kulaklığın orijinal versiyonu Havit H606BT.
Sırf Redbull logosu için alınmaz. (Redbull Oracle Racing'in mağazasında da görünmüyor)
Kulaklıkta ne ANC ne de ENC var. Bu fiyata çok daha güzel kulaklıklar alabilirsin.

Kulaklığın orijinal versiyonu Havit H606BT.
Sırf Red Bull logosu için alınmaz. (Red Bull Oracle Racing'in mağazasında da görünmüyor)
Kulaklıkta ne ANC ne de enc var. Bu fiyata çok daha güzel kulaklıklar alabilirsin.

Başka kulaklık önerir misin? 1500TL fiyatli? Lütfen bende bunu alacaktım.

1599TL'ye çok iyi mükemmel kulaklık buldum Havit H655BT hem kablolu hem kablosuz Bluetooth 5.3 teknolojisi ANC ve ENC teknolojisi ve uygun fiyat bunu alacağım.

Son düzenleme:
Bun bu Red Bull'un kulaklığını oyun oynamak için kullanacağım. Bahsettiğin özellikler o kadar fark ettirir mi?

Özellik olarak verdiğin paraya değmez. 600 lira bandındaki kulaklığı 1500'e almış olursun.
Ben de zamanında 550 liraya Havit Life 02h kulaklığnı almıştım, özellik olarak ondan bir tık düşük.
Aynı zamanda bu kulaklığın Oracle Red Bull'un sitesinde satılmadığını hatırlatmak isterim.

AUX girişi olmadığı için oyun oynarken çok gecikme yaşarsın. Özellikle hızlı oyunlarda sorun çıkartır.
Ben de almak istiyordum ama lisanlı bir ürüne benzemiyor, lütfen beni de bilgilendirin.

Son düzenleme:
Özellik olarak verdiğin paraya değmez. 600 lira bandındaki kulaklığı 1500'e almış olursun.
Ben de zamanında 550 liraya Havit Life 02h kulaklığnı almıştım, özellik olarak ondan bir tık düşük.
Aynı zamanda bu kulaklığın Oracle Red Bull'un sitesinde satılmadığını hatırlatmak isterim.

AUX girişi olmadığı için oyun oynarken çok gecikme yaşarsın. Özellikle hızlı oyunlarda sorun çıkartır.
Ben de almak istiyordum ama lisanlı bir ürüne benzemiyor, lütfen beni de bilgilendirin.
Ben satın almadan deneme imkanına sahibim eğer beğenmez isem ses değerlerini. Buraya yazarım nasıl olduğunu. Evet haklısınız lisanlı gibi durmuyor kutusunun fotoğrafını yakından atarım burayı çekip. Umarım cuma gününden önce elime geçer.

Ben satın almadan deneme imkanına sahibim eğer beğenmez isem ses değerlerini. Buraya yazarım nasıl olduğunu. Evet haklısınız lisanlı gibi durmuyor kutusunun fotoğrafını yakından atarım burayı çekip. Umarım cuma gününden önce elime geçer.
Red Bull'a bir e-posta gönderdim, dönüş yaparlasa sizi de bilgilendiririm.

Thank you for your patience.

We can inform you that the product you're asking about is licensed and is not available in the redbullshop.

If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

Have a splendid rest of the week.

With wiiings, [sic]
Lars.
Red Bull shop customer service.

Sabrınız için teşekkürler.

Size sorduğunuz ürünün lisanslı olduğunu ve redbullshop'ta bulunmadığını söyleyebiliriz.

Eğer daha fazla sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Haftanızın geri kalanı muhteşem geçsin.

Saygılarla,
Lars.
Red Bull shop müşteri hizmeti.

Hocam ürün lisanslıymış. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Son düzenleme:
Dün çekmiştim bugün yükleme fırsatım oldu açmama izin vermediler ama ürün gerçekten lisanlı ama kutunun kalitesinden anlıyabiliyorsunuz ki, içinden çıkacak olan şeyde çok bir şeye benzeyecek gibi durmuyor ayrıca bimtürkiye hesabı instagramdan yakın çekim video paylaşmış onu da izleyebilirsiniz

Dosya Ekleri

• 20250904_170123.jpg
    20250904_170123.jpg
    150,8 KB · Görüntüleme: 143
  • 20250904_170119.jpg
    20250904_170119.jpg
    150,6 KB · Görüntüleme: 103

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı