Red Bull Store'dan alınan şapka gümrüğe takılır mı?

egezztrk

Hectopat
Daha fazla  
Red Bull Store'dan bu şapkayı sipariş edeceğim ve indirimle birlikte 38 euro ödeyeceğim. Herhangi bir ekstra vergi öder miyim veya gümrüğe takılır mı?
(8 euro kargo ücreti ödüyorum.)

IMG_2266.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şapka neden bu kadar ? Bir sebebi ya da özelliği var mı ? Takılabilir gibi geldi bana.
Fiyatını diyorsanız kategori fan ürünü çünkü. Pahalı fakat çok istediğim bir ürün alanına ilgili olduğum için.

Bu şapka neden bu kadar ? Bir sebebi ya da özelliği var mı ? Takılabilir gibi geldi bana.
150 euro üstü takılıyo diye biliyorum aslında ama yinede bi sormak istedim.

Fiyatını diyorsanız kategori fan ürünü çünkü. Pahalı fakat çok istediğim bir ürün alanına ilgili olduğum için.

Anladım. Ben olsam işlemeci baskıcı vs. yerlere kendim yaptırtırdım. :D

150 euro üstü takılıyor diye biliyorum aslında ama yine de bir sormak istedim.

Giyim'de genellikle 10-20 €'ya kıyafet alınabiliyorken şapkaya 38€ bedeli görünce kıllık çıkarabilirler. Yoksa yasal sınır içinde.

Giyim'de genellikle 10-20 €'ya kıyafet alınabiliyorken şapkaya 38€ bedeli görünce kıllık çıkarabilirler. Yoksa yasal sınır içinde.

Herhangi ekstra bir vergi öder miyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sneaks up’da bazı şapka modelleri 2500 lirayı bulabiliyor. Ondan dolayı normal geliyor bu fiyat bana üstelik yurtdışından birde. 😄

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı