Red Dead Online 40 TL'ye alınır mı?

Hangottom

Hectopat
Katılım
11 Haziran 2020
Mesajlar
3.604
Makaleler
4
Çözümler
12
Arkadaslar Red Dead Online almayi dusunuyorum. 15 ine kadar 40 TL imis. Sonrasinda pahalanacakmis. Alınır mı? Tam olarak Online'de amac ne ne yapiyoruz?
 
40₺'ye böyle bir oyun net alınır bence, yapabildikleriniz oyuna ilk başladığınızda tonla fakat oynayıp geliştikçe içerik kısırlaşıyor biraz ve güncelleme beklemeniz gerekiyor neyse ki güncellemeler sık sık getirilmeye çalışılıyor. Oyunda yapılabilecek şeyler hakkında bir çok video var onları izlemeniz kafanızda daha net bir şey oluşturur.
 
Online için yapılan görevler var. GTA'da olduğu gibi 5 kişiye kadar görevler yapıp para vs. kazanıyorsunuz. Oyunun Online olmasında ki güzellikler örneğin bir soygun yaparken bir grup gelip sizin soygununuzu baltalayabiliyor ya da siz aynısını yapabiliyorsunuz. Online kısmına özel olarak yapılan ana hikaye görevleri var. Battle Royale deatmatch vs modlar var. Bence kesinlikle alınır arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.
 
Single Player ile birlikte de alınır. Oyun indirimde 200 Lira ve fazlasıyla hak ediyor. Hatta 300 lirayı da hak ediyor. Hikayesini deneyimlemenizi şiddetle öneririm.
Şu anda 40₺'ye online'ı alırsan 140₺ ek verip standart sürüme geçebiliyorsun ki bu da 180₺ ediyor öyle alınabilir, indirimli fiyatından daha uyguna geliyor 😁
 
Hocam onlinesinde tam olarak neler yapabiliyoruz?
Trader,Bounty Hunter,Naturalist,Moonshiner gibu meslekler var. Bu mesleklerin görevlerini yaparak o alanlarda gelişebiliyorsunuz. Ve ayrı olarak birde online mod'un ana hikayesi mevcut. Hızlı oyun oynayabiliyorsunuz. Yarış, Kale savaşı ve benzeri oyunlar oynuyorsunuz. Ama tüm bunların ötesinde çayırlarda at ile gezmek ve yeni yerler keşfetmek mükemmel bir his.
 

Geri
Yukarı