Radian
Centipat
Çok ucuz bir fiyattan gelmiş sizce alınır mı, ne kadarlık oynanış sunar, sarar mı?
2 kişi alacağız.Bu fiyata başka online oyun da olur.
Alınır tabii. Oyun muhteşem baya eğlenirsiniz hemde 2 kişiyle aşırı zevkli oluyor. Sen arkadaşına ip atıp atında süründürüyorsun. Sonra duruyorsun. O sana sinirlenip seni bağlıyor ve göle atıp öldürüyor. Görevler falanda var. Al yani.Çok ucuz bir fiyattan gelmiş sizce alınır mı, ne kadarlık oynanış sunar, sarar mı?
Oyun Free olmayacak ne hilesi arkadaşım.Ben olsam almazdım. GTA 5 misali her yer hile kaynayacaktır.
Arkadaşım oyunda hile olsa birşey değişmez zaten. Anti-hile koymuşlar oyuncular için. Adam hile açmış ölümsüz diyelimki kafasına sıktın ölmedi. Atını çağır iple adamı süründüre süründüre oyundan çıkart bu.Bedava olacağını kim söyledi? GTA 5 de bedava değil ama, oyun hileden geçilmiyor. Çıktığında da aynıydı, şimdi de aynı.
Rockstar'ın huyunu bildiğim için sonucu şimdiden görebiliyorum.
Böyle çözüm olmaz ki. Adam seni aynı GTA'da olduğu gibi kafese koyarsa elinden bir şey gelmez.Atını çağır iple adamı süründüre süründüre oyundan çıkart bu.
Adamı bağlayabiliyorsun kendine çekebiliyorsun. At gerekmiyor ayrıca o hızda doğru yere nasıl kafes atacak adam sallanıyor bir yerlere çarpıp havaya falan sıçrıyor.Böyle çözüm olmaz ki. Adam seni aynı GTA'da olduğu gibi kafese koyarsa elinden bir şey gelmez.
Kafes dediğim hile yani. Onun yerine içinize kamp ateşi de koyabilir. Bu oyunun da sonu GTA Online gibi olacak, ben onu anlatmaya çalışıyorum.Adamı başlayabiliyorsun kendine çekebiliyorsun. At gerekmiyor ayrıca o hızda doğru yere nasıl kafes atacak adam sallanıyor bir yerlere çarpıp havaya falan sıçrıyor.