Red Dead Online başlangıçta ne yapılmalı?

Will Bettelheim

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar dün Red Dead Redemption 2 satın aldık arkadaşımla, bende 1 saat civarı story modda oynadım sonra Online moda girmek istedim, Online moda girdim karakteri oluşturdum sonra bir intro girdi ve direkt olarak kamp gibi bir yerde başladım, başıboş gezen atlara binip gezindim haritada, ama ne yapacağımı bilmiyordum,
At bakmak istedim haritada at nalı gibi olan yere gittim ama kapısı kapalıydı, hiçbir şey yapamadan çıktım oyundan bu hafta arkadaşımla gireceğiz ama ne yapacağımız hakkında bir fikir yok yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galiba hala intro kısmındasınız o kısmı bitirin bitirdikten sonra hikaye görevleri var onları yapın haritada sarı olarak işaretlidir hikaye görevlerinden sonra stranger missonlar aracılığı ile altın kasmaya bakın eğer o görevler sarmaz ise blood money görevleri var o şekilde'de altın kasabilirsiniz stranger missionları haritada insan şeklindedir blood money görevleri ise üstünde dolar olan damla şeklindedir. Görevlerden daha fazla para ve altın almak istiyorsanız görevi son otuz saniye teslim edin. 20 altın biriktirdikten sonra meslek olarak bounty hunter ya da collecter alın collecter para kasmak içindir bounty hunter ise altın kasmak için sonrası zaten sizin keyfinizi.

Merhabalar dün Red Dead Redemption 2 satın aldık arkadaşımla, bende 1 saat civarı story modda oynadım sonra Online moda girmek istedim, Online moda girdim karakteri oluşturdum sonra bir intro girdi ve direkt olarak kamp gibi bir yerde başladım, başıboş gezen atlara binip gezindim haritada, ama ne yapacağımı bilmiyordum,
At bakmak istedim haritada at nalı gibi olan yere gittim ama kapısı kapalıydı, hiçbir şey yapamadan çıktım oyundan bu hafta arkadaşımla gireceğiz ama ne yapacağımız hakkında bir fikir yok yardımcı olursanız çok sevinirim.

Online da kısa güzel bir hikaye modu var ona başlamanız lazım orada bir iki görev sonra bir görevde birinde at çalıyordunuz o görevi yaptıktan sonra harita da ki at nalı işareti kullanılabilir oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Galiba hala intro kısmındasınız o kısmı bitirin bitirdikten sonra hikaye görevleri var onları yapın haritada sarı olarak işaretlidir hikaye görevlerinden sonra stranger missonlar aracılığı ile altın kasmaya bakın eğer o görevler sarmaz ise blood money görevleri var o şekilde'de altın kasabilirsiniz stranger missionları haritada insan şeklindedir blood money görevleri ise üstünde dolar olan damla şeklindedir. Görevlerden daha fazla para ve altın almak istiyorsanız görevi son otuz saniye teslim edin. 20 altın biriktirdikten sonra meslek olarak bounty hunter ya da collecter alın collecter para kasmak içindir bounty hunter ise altın kasmak için sonrası zaten sizin keyfinizi.

İntro kısmını nasıl bitiricem? :D

Yani spesifik bir şey yapmanıza gerek yok oynamanız lazım oyunun sizi yönlendirmesi gerekiyor yönlendirme yoksa haritada sarı işaretlere gidin.

O sarı yerlere gidince görevler verecek o görevleri yapa yapa da ahır açılacak galiba, ondan sonrada para kasıp silah, araba, at vb. şeyler alınacak, ben böyle anladım :D yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 😊
Online da kısa güzel bir hikaye modu var ona başlamanız lazım orada bir iki görev sonra bir görevde birinde at çalıyordunuz o görevi yaptıktan sonra harita da ki at nalı işareti kullanılabilir oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Hikaye modunu o sarı yerlerden yapıcaz öyle değil mi ?

O sarı yerlere gidince görevler verecek o görevleri yapa yapa da ahır açılacak galiba, ondan sonrada para kasıp silah, araba, at vb. şeyler alınacak, ben böyle anladım :D yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim 😊

Hikaye modunu o sarı yerlerden yapacağız öyle değil mi?

Evet hocam @Makoto Yuki dediği gibi o gayet iyi açıklamış.

Hikaye modunu o sarı yerlerden yapıcaz öyle değil mi ?
Aynen öyle acele etmeyin oyunun tadını çıkarın iyi oyunlar.

Ek olarak hocam: Online tarafı belli bir kısma kadar fena değil ama daha sonra sarmıyor rutine binip sıkıyor. Rockstar adamakıllı bir güncelleme getirmiyor Online kısmına zaten yavaş yavaş da elini ayağını çekiyor gibi duruyor. Rockstar Grand Theft Auto Online da olduğu gibi düzenli ve oyuna nefes aldıracak güncelleme getirse aslında oyunun potansiyeli yüksek bence ama şimdiye kadar bekledim fakat bir şey göremedim.

Neler yapılıyor diye sorarsan Online kısmında, Online kısmının da kendine ait çok uzun olmayan bir hikayesi var zaten oyunun belli bir saatine kadar onun görevlerini yaparak oyalanıyorsun, bunun yanı sıra meslekler var (bunlar; bounty hunter, trader, collector, naturalist ve moonshiner) onlarında kendi içinde bir level sistemi var onlar kasılabilir ama meslekleri almak için Gold lazım ve Gold hiç kolay kasılmıyor, meslekler dışında çeşitli Event'ler var onlar yapılabilir ama tek başına o da belli bir yere kadar sarıyor, ekip ile oynanacak Event'ler bunlar aslında, onun dışında da adamakıllı yapacak başka bir şey yok görevler vs. hep birbirine benziyor.

Kısacası arkadaşlarla fena sarıyor ama tek başına belli bir yere kadar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı