Çözüldü Red Dead Online Destek Talebi Güncelleniyor Uyarısı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kratos Father

Megapat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Uzun süren Red Dead Online kurulumunun ardından Rockstar Games Launcher işlemleri bitti. Steam ile oyunu başlatmamın ardıdan Rockstar açıldı ve oturumu başarılı bir şekilde girdim. Fakat Play on Steam yazıyor. Ona basınca Destek talebi güncelleniyor diye ufak pencere açılıyor ve Red Dead Redemption 2'nin Steam sayfasına atıyor. Sebebi nedir?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bende de aynı durum var, oyun açılmıyor.

Destek ile iletişime geçtim fakat şuan evde değilim. Yanıtlanan mesaja göre aşamalı şekilde uygulayıp dönüş yaparsan sevinirim.

Desteğe sorduğum soru:
Uzun süren Red Dead Online kurulumunun ardından Rockstar Games Launcher işlemleri bitti. Steam ile oyunu başlatmamın ardıdan Rockstar açıldı ve oturumu başarılı bir şekilde girdim. Fakat Play on Steam yazıyor. Ona basınca Destek talebi güncelleniyor diye ufak pencere açılıyor ve Red Dead Redemption 2'nin Steam sayfasına atıyor. Sebebi nedir?

Gelen yanıt:
20201210_110932.jpg

Çeviri: Steam'i Yükle
Kütüphane bölümünden oyuna sağ tıklayın ve menüden Özellikler'i seçin.
Yerel dosyalar sekmesini seçin ve oyun dosyalarının bütünlüğünü Doğrula'yı tıklatın.
Steam, oyunun önbellek dosyasını doğrulayacaktır. Bu işlem birkaç dakika sürebilir
İşlem tamamlandığında, kontrol penceresi otomatik olarak çıkacaktır.
Sorun çözüldü.

Steam'i yönetici olarak çalıştırıp gelen izine 'evet' dedikten sonra rockstar games açılıyor ve oradaki uyarıyı 'Unable' olarak yanıtlıyorsunuz. Sonra oyun açılıyor.

Keyifli oyunlar...
Uzun süren Red Dead Online kurulumunun ardından Rockstar Games Launcher işlemleri bitti. Steam ile oyunu başlatmamın ardıdan Rockstar açıldı ve oturumu başarılı bir şekilde girdim. Fakat play on Steam yazıyor. Ona basınca destek talebi güncelleniyor diye ufak pencere açılıyor ve Red Dead Redemption 2'nin Steam sayfasına atıyor. Sebebi nedir?

Eki Görüntüle 772767

Destek ile iletişime geçtim fakat şuan evde değilim. Yanıtlanan mesaja göre aşamalı şekilde uygulayıp dönüş yaparsan sevinirim.

Desteğe sorduğum soru:

Gelen yanıt:
20201210_110932.jpg

Çeviri: Steam'i Yükle
Kütüphane bölümünden oyuna sağ tıklayın ve menüden Özellikler'i seçin.
Yerel dosyalar sekmesini seçin ve oyun dosyalarının bütünlüğünü Doğrula'yı tıklatın.
Steam, oyunun önbellek dosyasını doğrulayacaktır. Bu işlem birkaç dakika sürebilir
İşlem tamamlandığında, kontrol penceresi otomatik olarak çıkacaktır.
Sorun çözüldü.

Steam'i yönetici olarak çalıştırıp gelen izine 'evet' dedikten sonra rockstar games açılıyor ve oradaki uyarıyı 'Unable' olarak yanıtlıyorsunuz. Sonra oyun açılıyor.

Keyifli oyunlar...

Son düzenleme:
Çözüm

Eki Görüntüle 772767
bende de vardı düzeltim oyun dosyalarının bütünlügünü dogrula düzeliyo
özelliklere gir yerel dosyaları tıkla orda görüceksin saten

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı