Red Dead Online hala oynanır mı?

Sampleflied

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de RDR2'nin indirimde olduğunu görünce satın aldım, oyunun hikayesini daha önce PS4 üzerinden defalarca bitirmiş biriyim ve oyuna hayranım ancak PS4'te ki PS Plus zorunluluğu yüzünden hiç Online oynamadım bu oyunu daha önce. Bilgisayar üzerinden hikayeyi bitirdikten sonra Online'a girmek istiyorum ama birçok kişi oyunun Online kısmının öldüğünü, oynanamaz olduğunu söylüyor. Rdo hala oynanır mı, lobiler kalabalık mı?

Sana şöyle söyleyeyim ben Red Dead Online tarafı ilk çıktığında satın almıştım arkadaşımla 20 FPS sadece 90 saat oynamıştım collector açmak için ve eğlenceliydi arkadaşım var diye ancak sonra arkadaşım kalmayınca tekrar girdim ve hileci var hiçbir çeşitlilik yok bounty hunter sürekli aynı kişiler ve toxic kişiler çok sürekli öldürüyor kozmetik tarafında da çeşitllik az eğer bir ihtimal bir arkadaş grubu bulursan 5-6 kişi özel oyun açma bugu vardı onunla oynanır. Ama evet Red Dead Online tarafı Rockstar'ın umursamazlığından dolayı öldü.

Steam'de RDR2'nin indirimde olduğunu görünce satın aldım, oyunun hikayesini daha önce PS4 üzerinden defalarca bitirmiş biriyim ve oyuna hayranım ancak PS4'te ki PS Plus zorunluluğu yüzünden hiç Online oynamadım bu oyunu daha önce. Bilgisayar üzerinden hikayeyi bitirdikten sonra Online'a girmek istiyorum ama birçok kişi oyunun Online kısmının öldüğünü, oynanamaz olduğunu söylüyor. Rdo hala oynanır mı, lobiler kalabalık mı?
Hocam GTAV kadar güncelleme alan bir oyun değil en son baya bir aydan sonra Hallowen güncellemesi gelmişti. Onun haricinde tekrara düşeceğini düşünüyorum. Tabii arkadaşlarınızla beraber takılacaksanız sarabilir ama tek başına sıkar. Ayrıca çok toxic insanlar var görev filan yaparsanız diğer oyuncularla çok toxicler hepsi için söylemiyorum tabii bunu. Ama bir arkadaş grubunuz varsa oynanabilir.

Ekip olarak çok sarıyor. 5-6 kişilik arkadaş ekibin varsa kowboy gang olarak haritada şekilli şukullu gezip racon kesebilirsiniz :D hatta avcılık define arama vs çok sarıyor. Ama ekip olarak oynaman lazım tek başına sarmıyor. Kıyafetler kozmetikler harika.

Hocam GTAV kadar güncelleme alan bir oyun değil en son bayağı bir aydan sonra Hallowen güncellemesi gelmişti. Onun haricinde tekrara düşeceğini düşünüyorum. Tabii arkadaşlarınızla beraber takılacaksanız sarabilir ama tek başına sıkar. Ayrıca çok toxic insanlar var görev filan yaparsanız diğer oyuncularla çok toxicler hepsi için söylemiyorum tabii bunu. Ama bir arkadaş grubunuz varsa oynanabilir.

Hocam ne yazık ki arkadaşlarımın oyunu kaldırabilecek sistemde bilgisayarları olmadığı için tek başımayım. Discord gibi platformlarda RDO oynayan birileri bulabilirim diye düşünüyorum. Hikayeyi bitirdikten sonra deneyeceğim oynamayı.

hiç bulaşma b0K GİBİ 1 saat oynadım ondan da bişey anlamadım online de türkçe yama olmadı için zaten

Technopat Haberler

Geri
Yukarı