10. sınıf Almanca kaç günde hallolur?

ömer1201

Picopat
Daha fazla  
Ya gerçekten anlamıyorum konuşmadan 95 aldım ama normal yazılıya gelince yapamıyorum, nelere çalışmam lazım bir de tahmini kaç günümü alır?

1 gününüzü bile almaz, ilk 2-3 üniteden sorumlusunuzdur yüksek ihtimalle. Öğretmeninize hangi senaryoya göre hazırlayacağını sorun ve hangi konulardan soracağını öğrenip oralara çalışın. İnternetten birkaç tane de örnek yazılı PDF'i çözerseniz halledersiniz.

1 gününüzü bile almaz, ilk 2-3 üniteden sorumlusunuzdur yüksek ihtimalle. Öğretmeninize hangi senaryoya göre hazırlayacağını sorun ve hangi konulardan soracağını öğrenip oralara çalışın. İnternetten birkaç tane de örnek yazılı PDF'i çözerseniz halledersiniz.

Ya şöyle hoca dedi ki bir harfiniz yanlış olsun puan kırarım ben şimdi essen falan varmış pek bilmiyorum.

Son gün çalış yeter.

Ya şimdi son güne bıraksam sıkıntı olabilir düşük almakta istemiyorum ilk sınavları yüksek tutayım sonra rahatlarım kafasındayım.

Konuşmadan 95 aldıysan bence birazcık bakma ile halledersin. Cümle yapısı İngilizceye benzer. O yüzden biraz kelimelere bakıp göz atsan yeter gibi. Sadece çekimle şekilleri var o önemli.

Konuşmadan 95 aldıysan bence birazcık bakma ile halledersin. Cümle yapısı İngilizceye benzer. O yüzden biraz kelimelere bakıp göz atsan yeter gibi.

Ya beni bozan şey biraz daha essen falan 6 7 tane şey var ona göre şekilleniyor kelimeler öyle soruyolar.

Ya şöyle hoca dedi ki bir harfiniz yanlış olsun puan kırarım ben şimdi essen falan varmış pek bilmiyorum.

Ya şimdi son güne bıraksam sıkıntı olabilir düşük almakta istemiyorum ilk sınavları yüksek tutayım sonra rahatlarım kafasındayım.

50 puan zaten dümenden bir şeyler yazsan 30 alırsın zaten bu kadar takmaya gerek yok halledersin her türlü.

Ya beni bozan şey biraz daha essen falan 6 7 tane şey var ona göre şekilleniyor kelimeler öyle soruyolar.
Çekimlemeler genellikle aynı tipte olur. Sonda -en i çıkarırsın özneye göre ek gelir. İstisnalı olan bazı kelimeler var. 10. sınıfın başında istisnası olan ya bir ya iki kelime var hatırladığım kadarıyla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı