E Elluin Wynmenor Femtopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Red Dead Online'daki hikaye modu RDR2'nin hikayesi mi acaba?
KS KS E Elluin Wynmenor Femtopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #11 Hortozazi dedi: Evet benim anladığım bu dur hocam, Steam yorumlarında da yazmışlardı. Şu an Online modu 40TL'ye alırsanız oyunun kendisi 140TL oluyor. Yalnız Online mod sınırlı bir süreliğine 40TL bunu belirteyim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam şimdi 40 TL'ye alırsam hikaye modu benim için her zaman 140 TL fiyatında mı olacak? Artı 0 Eksi
Hortozazi dedi: Evet benim anladığım bu dur hocam, Steam yorumlarında da yazmışlardı. Şu an Online modu 40TL'ye alırsanız oyunun kendisi 140TL oluyor. Yalnız Online mod sınırlı bir süreliğine 40TL bunu belirteyim. Genişletmek için tıkla... Peki hocam şimdi 40 TL'ye alırsam hikaye modu benim için her zaman 140 TL fiyatında mı olacak?
Hortozazi Hectopat Katılım 24 Eylül 2018 Mesajlar 744 Çözümler 3 Yer "Seattle" 2 Aralık 2020 #12 Elluin Wynmenor dedi: Peki hocam şimdi 40 TL'ye alırsam hikaye modu benim için her zaman 140 TL fiyatında mı olacak? Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında bir bilgim yok hocam, Online'yi aldıktan sonra oyun içinden direkt 140TL olarak gözüküyormuş, lakin zamanını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Elluin Wynmenor dedi: Peki hocam şimdi 40 TL'ye alırsam hikaye modu benim için her zaman 140 TL fiyatında mı olacak? Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında bir bilgim yok hocam, Online'yi aldıktan sonra oyun içinden direkt 140TL olarak gözüküyormuş, lakin zamanını bilmiyorum.
KS KS E Elluin Wynmenor Femtopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #13 Hortozazi dedi: Bu konu hakkında bir bilgim yok hocam, Online'yi aldıktan sonra oyun içinden direkt 140TL olarak gözüküyormuş, lakin zamanını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgilendirme için Artı 0 Eksi
Hortozazi dedi: Bu konu hakkında bir bilgim yok hocam, Online'yi aldıktan sonra oyun içinden direkt 140TL olarak gözüküyormuş, lakin zamanını bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgilendirme için
ableben Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 2.364 Çözümler 5 2 Aralık 2020 #14 Görevler bağlamında ana oyunda gördüğümüz karakterlere rastlayabiliyoruz. Kendine ait bir hikayesi yok. Artı 0 Eksi
Görevler bağlamında ana oyunda gördüğümüz karakterlere rastlayabiliyoruz. Kendine ait bir hikayesi yok.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #15 Elluin Wynmenor dedi: Peki hocam şimdi 40 TL'ye alırsam hikaye modu benim için her zaman 140 TL fiyatında mı olacak? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Elluin Wynmenor dedi: Peki hocam şimdi 40 TL'ye alırsam hikaye modu benim için her zaman 140 TL fiyatında mı olacak? Genişletmek için tıkla... Evet.
Hencc Hectopat Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 507 Çözümler 11 8 Şubat 2022 #16 Online olarak satılan oyunda sadece Online mevcut hocam. Artı 0 Eksi