Red Dead Online içinden RDR2 story alınca Steam'de nasıl gözükür?

Daha fazla  
Geçen gün Red Dead Online aldım ve oyun içinden 140 TL'ye story alırsam kütüphanede RDR2 olarak gözükecek diye düşünüyordum. Ancak biraz araştırınca durumun böyle olmadığını gördüm. Oyunu ise 5 saat oynadım, iade talep ettim, sorunumu güzelce anlattım ancak iade reddedildi. Benim biraz kütüphane takıntım var, sizce oyun içinden 140'a alınır mı? Alan arkadaşlar varsa Steam'de nasıl gözüktüğünü anlatabilir mi? Dünden beri kafama takıldı, eğer kütüphanede gözükmüyorsa oyunu Steam hesabından kalıcı olarak kaldırmayı bile düşünüyorum. Zaten direk Online almanın da saçma olduğunu fark ettim çünkü oyunda boşboş takılıyorum, 15 altın kasmak imkansız gibi, önce story modu oynayıp sonrasında Online'a geçmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Aynı takıntı bende de var. Daha kötüsü üstüne platin yapma takıntım da var. Oyunu 15 saat oynadıktan sonra bu bilgiyi öğrendim bende. Ve tam anlamıyla yıkıldım.

2 saati geçtiği için Red Dead Online'ı iade edemezsiniz. Sevmeye çalışın. Mesela sunuculara katılıp başkalarıyla oynayabilirsiniz. Veya arkadaşlarınızla.

Ayrıca 15 altını 10-11 saatte yapmıştım ben. 2 adımlı doğrulama yapınca 10 altın ödül geliyor. 5 altın içinde biraz uğraşın. İlk meslek için Bounty Hunter seçin. En hızlı böyle altın kazanırsınız.

Red Dead Redemption 2 başarımları Social Cluba'a işleniyor ama. Ben başarımların ekran görüntüsünü alıp Steam'e yüklemeyi düşünüyordum.

Tam olarak ne dememizi bekliyorsunuz anlayamadım, kendinizi cevaplamışsınız zaten.

Kararsız kaldım, öneri bekliyorum. Ayrıca 140 TL'ye oyunu alan varsa Steam'de nasıl gözüktüğünü merak ediyorum.

Teşekkür ederim, 2 adımlı doğrulamayı ben de etkinleştirdim daha demin, meslek açmak daha kolay olacak bu sayede. Oyunu ise 140'a alacağım galiba. Başarımların pek de gözükmesine gerek yok gibi. Hem belki ileride story kısmı alanlar için Steam, kütüphaneye RDR2 ekleyebilir. Şu anda olmasa bile umarım ileride olur.
Ayrıca sırf takıntı için, Epic'te GTA 5'im olmasına rağmen Steam'den bir daha almıştım. Aslında pek takmamak lazım ama hesabımın da 4/4'lük olmasını istiyorum nedense.

Kararsız kaldım, öneri bekliyorum. Ayrıca 140 TL'ye oyunu alan varsa Steam'de nasıl gözüktüğünü merak ediyorum.
Online’ı aldıktan sonra 140’a story modu alırsanız oyunu almış gözükmüyorsunuz, online almış gözüküyorsunuz. Buna benzer başlık açılmıştı yine. Kütüphanenizde gözükmesini istiyorsanız silip oyunu baştan almanız gerekiyor ki bence gereği yok.

Konu eski ama ben şöyle netleştireyim. Online yüklü ve RDR 2 satın aldığınız da hikayeye de girişi aktif oluyor ama RDR 2 de ayrıyeten bu şekilde görünüyor.

Dosya Ekleri

• resim_2023-01-21_221953707.png
    160,9 KB · Görüntüleme: 192
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…