Red Dead Online neden karışık?

Bir Matmazel

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Arkadaşlar, bu Red Dead Online son zamanlarda çok karışık durumda. Her yerde hile yapan insanlar var şikayet de ediyorum ama yine aynı. Yeni binalar ekleyip hayvan kılığına giriyorlar, havada uçuyorlar. En son Valentine kasabasının tam orta yerine bir dövüş kulübü kurmuşlardı.

Rockstar bunlarla ilgili çalışma yapmıyor mu? Neden engel olmuyor bilen var mı? Böyle hafta sonları bir yarım saat girip kafamızı dağıtırdık artık onu da elmizden aldılar. 😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, bu Red Dead Online son zamanlarda çok karışık durumda. Her yerde hile yapan insanlar var şikayet de ediyorum ama yine aynı. Yeni binalar ekleyip hayvan kılığına giriyorlar, havada uçuyorlar. En son Valentine kasabasının tam orta yerine bir dövüş kulübü kurmuşlardı.

Rockstar bunlarla ilgili çalışma yapmıyor mu? Neden engel olmuyor bilen var mı? Böyle hafta sonları bir yarım saat girip kafamızı dağıtırdık artık onu da elmizden aldılar. 😄
Rockstar online serverleri çok umursamıyor işin açıkçası,bizde isterdik hilesiz olsun serverler ama GTA 6 dan sonra bi el atarlar sanırım.

Şükür henüz Online girerek kanser olmadım. Hikaye modunda oynayıp kafa dinledikten sonra çıkıyorum. Hilesiz oyun kaldı mı sizce? 😌

Arkadaşlar, bu Red Dead Online son zamanlarda çok karışık durumda. Her yerde hile yapan insanlar var şikayet de ediyorum ama yine aynı. Yeni binalar ekleyip hayvan kılığına giriyorlar, havada uçuyorlar. En son valentine kasabasının tam orta yerine bir dövüş kulübü kurmuşlardı.

Rockstar RDR2ye olan desteğini kesti. Tahminimce büyük bir çoğunluk GTA6ya odaklandı. Küçük bir kısım da RDR remake ile uğraşıyor. Güncelleme kesme nedenleri de dediğim gibi GTA 6. su zamanlarda GTA 5 Online'da veya RDR2 Online'da hileyle karsilasmaniz çok çok normal.

Rockstar RDR2ye olan desteğini kesti. Tahminimce büyük bir çoğunluk GTA6ya odaklandı. Küçük bir kısım da RDR remake ile uğraşıyor. Güncelleme kesme nedenleri de dediğim gibi GTA 6. su zamanlarda GTA 5 Online'da veya RDR2 Online'da hileyle karsilasmaniz çok çok normal.
Hile mi adam Velen'de gezinen Yennefer gibi büyü yapıyor 1890'lı yılların Vahşi Amerikasında. 😄 Hilenin de bir adabı vardır bu ne yahu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı