Çözüldü Red Dead Online oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

masad34

Centipat
Daha fazla  
RAM
16GB 3200Mhz
Ekran kartı
RTX 3060 GamingX
Anakart
Asus Tuf Gaming A520M Plus
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bu sorunla karşılaşıyorum. Red Dead Online'da oyuna girdikten birkaç dakika sonra oyundan atıyor. Neredeyse her şeyi denedim. Oyun vulkandaydı, DX12'ye çektim, oyuna girmeden oyunun dosyalarında sga ile başlayan dosyaları sildim, tam ekran optimizasyonunu devre dışı bıraktım, ping drop olmasın diye modem arayüzünden 802.11b/g/n ayarını 802.11b/g ye çektim. Daha bir sürü şey yaptım. Hikayede hiçbir sorun yoktu, Online'ye geçeyim dedim, 4 gün önce başladım 4 gündür oyundan atıyor adamakıllı oynayamıyorum. Bu arada bazen error ffff sorunuda oluyor. O error sanırım bazı kişiler modla uğraşırken bazı oyuncuları oyundan atabiliyormuş. Rockstar bunları engellemek için çok bir şey yapmadığı için diye duydum doğru mu bilmiyorum. Oyunda TR yama yok bu arada. Çözümü olan yazarsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Bende de sorun başladı ya storyde hiçbir problem yok ama Online gelince 5 dakika oynuyorum uyarı vermeden atıyor göreve girerken ffff hatası veriyor nasıl düzeltebilirim acaba yardımcı olur musun iyi akşamlar.

Hocam o herkeste oluyormuş. Tek kişilik servera girince düzeliyor. Youtubede videoları var.
VPN var ama ücretsiz kullandığım için 2 GB veri kullanma hakkı vardı sanırsam. Ve şu an 400 MB kaldı. Uzun süre oynayacağımdan yeteceğini sanmıyorum.
VPN ile girmeyi deneyin zaten VPN ile oynayamazsınız çok ping olur.

VPN var ama ücretsiz kullandığım için 2 GB veri kullanma hakkı vardı sanırsam. Ve şu an 400 MB kaldı. Uzun süre oynayacağımdan yeteceğini sanmıyorum.
Ayrıca Proton VPN yükleyebilirsiniz ücretsiz, GB sınırı yok.

VPN ile girerse internetinizle alakalı bir sorun vardır demek.

Son düzenleyen: Moderatör:
1703236382382.png

Windscribe VPN ile denedim girerken böyle bir hata verdi.

İnternette sorun olabilir. Hazarnet 100Mbps fiber kullanıyorum o da Türk Telekom kullanıyor. Oyunlarda ping düşmesi çok oluyor. Sırf bu yüzden ETS 2'yi Truckers MP ile Online oynayamıyorum. Bu sorunun düzelmesi için modem arayüzünden 802.11b/g/n ayarını 802.11b/g yaptım. Bu sefer ping sorunu çözülüyor ama 100Mbps internet 8Mbps oluyor. Şu an 8Mbps kullanıyorum. Ping düşme sorunu yok ama hala ETS 2'ye girmiyor. Proton VPN deneyeyim şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı