Çözüldü Red Dead Online story mission %72'de takılı kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wiinchester

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşla oyunu oynuyorduk bir sıkıntı yoktu ama birden yeni görev gelmedi. Progress'den baktığımda birinci ana hikaye görevi 72'de takılı kaldı.
İnternet'te araştırdım ama hep İngilizce kaynaklar vardı. Bir kaçı diyor ki "trader" mesleğini açman lazım diyor. Birisi düşük seviye onur sistemin olması lazım diyor.( Yarıya kadar düşürdüm ama yine de olmadı) nasıl yapılacağı biliyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkürler deneyeceğim.

Onu seviyesini düşürdüm ama gene olmadı acaba başka bir şey mi yapmak lazım?

Kardeşim Moonshiner ve Trader Rollerini alman lazım, ondan sonra görevler sırasıyla açılıyor. Eğer olmazsa buradan yaz araştıralım güzel kardeşim.
Arkadaşla oyunu oynuyorduk bir sıkıntı yoktu ama birden yeni görev gelmedi. Progress'den baktığımda birinci ana hikaye görevi 72'de takılı kaldı.
İnternet'te araştırdım ama hep İngilizce kaynaklar vardı. Bir kaçı diyor ki "trader" mesleğini açman lazım diyor. Birisi düşük seviye onur sistemin olması lazım diyor.( Yarıya kadar düşürdüm ama yine de olmadı) nasıl yapılacağı biliyor musunuz?

Benim sorunumu da okuyabilir misiniz bende ki sorun da böyle. Siz nasıl çözdünüz ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı