Red Dead Online'a girdiğimde 900MS alıyorum

Daha fazla  
Normalde Discord'da 70MS civarında alırken Red Dead Online'a girdiğimde hem oyunda hem de Discord'da ping değeri 800-900MS gibi değerlere çıkıyor. Ping o kadar yüksek olduğu için de haliyle oyunda bağlantı sorunları yaşadığım oluyor. Bu ping yükselmesinin nedeni ne olabilir?

Normalde Discord'da 70MS civarında alırken Red Dead Online'a girdiğimde hem oyunda hem de Discord'da ping değeri 800-900MS gibi değerlere çıkıyor. Ping o kadar yüksek olduğu için de haliyle oyunda bağlantı sorunları yaşadığım oluyor. Bu ping yükselmesinin nedeni ne olabilir?

Her oyunda veya uygulamada farklı en basitinden Roblox'ta 100 ping çok güzel birşeyken CS:GO'da 100 ping facia.
Yani Orada 70 gösterir orada 100.

Her oyunda veya uygulamada farklı en basitinden Roblox'ta 100 ping çok güzel birşeyken CS:GO'da 100 ping facia.
Yani Orada 70 gösterir orada 100.

Sıkıntı şu; Red Dead Online'a girdiğimde genel olarak internetin ping değeri artıyor. Örneğin Discord'daki değer de 70 iken 700 oluyor.

Bu ping sorunu sadece Rdr 2'de mi oluyor yoksa başka online oyunlarda da başınıza geliyor mu. Bir de bir hız testi yapıp ekran resmi atar mısınız? Oradaki ping ve internet değerlerinizi merak ettim, baktınız mı hiç?

Başka rekabetçi oyunlar da oynuyorum. Hız değerlerini de test ettim, normal durumda. Başka hiçbir oyunda böyle olmuyor. Hatta Red Dead Online'dan çıktığımda aniden bir iki saniye içinde yüksek ping düşerek internet düzeliyor.

Buna benzer bir sorun bende de oluyor.
Ben normalde 26 ping alırken bilgisayarım oyun oynarken ısınınca 400 pinge çıkıyor.Sorun bu olabilir.
Bu arada rdr2'nin sorunlu bir oyun olduğunu unutmayın.

Mesela ben Rainbow Six Siege oynarken server sorunundan birden herkesin ping değerleri tavan yapıyor ve tablodan görebildiğimiz için herkes bekliyor o an. Belki server kaynaklı olabilir. Oyun dosyalarınızı da doğrulayın veya konumunu değiştirin öyle deneyin. Hatalı bir dosya yada durum varsa düzelir en azından ve doğrulama işlemi basit olduğundan kaybınız olmaz.

Mesela ben Rainbow Six Siege oynarken server sorunundan birden herkesin ping değerleri tavan yapıyor ve tablodan görebildiğimiz için herkes bekliyor o an. Belki server kaynaklı olabilir. Oyun dosyalarınızı da doğrulayın veya konumunu değiştirin öyle deneyin. Hatalı bir dosya yada durum varsa düzelir en azından ve doğrulama işlemi basit olduğundan kaybınız olmaz.

Server kaynaklı değil çünkü oyunu ekip olarak aynı session'da oynuyoruz ama kimsede bu sorun yokken bende mevcut.

DDoS atan hileciler yapıyor onu. Mesela defanstayken donduruyolar ve üstünlük elde ediyorlar bazen de sadece kendilerinin pingi düzgün oluyor diğer herkesi 9999 yapıyorlar. Herkes atılıyor ama onlar tek kaldığı için kazanıyor. 2019 Kasım‘dan itibaren çok yok ben görmedim ama olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı