Isınmadan olabilir.Evet arkadaşlar CS'ye PC'yi 10-15 dakika uyutmadan girersem çok fazla FPS düşüyor. Göz kanatacak kadar takılıyor.
Benim bilgisayarımla mı alakalı bu durum?
macunu 2 gün önce yeniledim temizlemeyi de 2 3 hafta önce olması lazım yarın bir daha yaparım ama macunun yeteceğini sanmıyom boşta 80 derecede çalışıyoUtku arkadaşımızın dediği gibi ısınmadan olabilir. En son ne zaman temizlik ve macun değişimi yaptınız?
Hocam, o ne öyle? 80 derece ne (çok fazla)? Sisteminiz nedir?macunu 2 gün önce yeniledim temizlemeyi de 2 3 hafta önce olması lazım yarın bir daha yaparım ama macunun yeteceğini sanmıyom boşta 80 derecede çalışıyo
Macunu 2 gün önce yeniledim temizlemeyi de 2 3 hafta önce olması lazım yarın bir daha yaparım ama macunun yeteceğini sanmıyom boşta 80 derecede çalışıyor.
Macunu 2 gün önce yeniledim temizlemeyi de 2 3 hafta önce olması lazım yarın bir daha yaparım ama macunun yeteceğini sanmıyom boşta 80 derecede çalışıyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.