Red Dead Online'a girdiğimde 900MS alıyorum

Daha fazla  
Normalde Discord'da 70MS civarında alırken Red Dead Online'a girdiğimde hem oyunda hem de Discord'da ping değeri 800-900MS gibi değerlere çıkıyor. Ping o kadar yüksek olduğu için de haliyle oyunda bağlantı sorunları yaşadığım oluyor. Bu ping yükselmesinin nedeni ne olabilir?

DDoS atan hileciler yapıyor onu. Mesela defanstayken donduruyolar ve üstünlük elde ediyorlar bazen de sadece kendilerinin pingi düzgün oluyor diğer herkesi 9999 yapıyorlar. Herkes atılıyor ama onlar tek kaldığı için kazanıyor. 2019 Kasım‘dan itibaren çok yok ben görmedim ama olabilir.
Hile yapanlar belli oluyor bazen ama bazen de daha giriş yaparken başlıyor yani oyun yükleme ekranları gecikiyor. Ubisoft'un serverları sıkıntılı oluyor çoğunlukla. Rockstar Games'in de Gta 5 Online serverları felaket kötü sürekli ya ben düşüyorum yada oyuncular tek tek düşüyor. Rdr 2'de ben hiç server, ping sorunu yaşamadım hatta hayret ediyorum aynı firma ama serverlar bambaşka kalitede diye.

Hile yapanlar belli oluyor bazen ama bazen de daha giriş yaparken başlıyor yani oyun yükleme ekranları gecikiyor. Ubisoft'un serverları sıkıntılı oluyor çoğunlukla. Rockstar Games'in de Gta 5 Online serverları felaket kötü sürekli ya ben düşüyorum yada oyuncular tek tek düşüyor. Rdr 2'de ben hiç server, ping sorunu yaşamadım hatta hayret ediyorum aynı firma ama serverlar bambaşka kalitede diye.

Demek istediğim oyundaki hileciler bir ara çok DDoS atıyordu. Zaten oyun içinde her şey normalken birden herkesinki yükseliyorsa %60 falan DDoS oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı