Red Dead Online'da hile var mı?

ByEmrez

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlarımızla bir araya gelip Red Dead Online oynamak istiyoruz fakat eskiden olduğu gibi hala hile sorunu gibi sorunlar devam ediyor mu bunu öğrenmek istiyorum da yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarımızla bir araya gelip Red Dead Online oynamak istiyoruz fakat eskiden olduğu gibi hala hile sorunu gibi sorunlar devam ediyor mu bunu öğrenmek istiyorum da yardımcı olur musunuz?

Dün girdim adam yanarak yanıma geldi demir lasso attı kaçırdı beni.

Hileler oyunu ele geçirmiş. Adam Ghost Rider gibi dolaşıyor, uçak sürüyor ve aklına gelebilecek her şeyi yapıyor. Her oyunda hile var ama bu oyundaki hile sorunu çok üst seviyelerde.

Hilesiz Online oyun yoktur bir kenara yazın 😄

Hile var ama rahatsiz etmez sizi cunku oyuncu sayisi az. Hileci cok ama beni neredeyse hic rahatsiz etmediler. Haritada bir karakterle karsilasmak bile zor. Valentine, Saint Denis gibi buyuk yerlesim yerlerinde oyuncu cok. Hileci de cok. Armadillo gibi bati topraklarinda gezin. Bazen hileciler Valentine'i falan yakiyor. Kasaba tamamen ve durmadan yaniyor. Bazen de olumsuzluk aciyorlar veya sizi ahira falan tp ediyuorlar. Cok nadir bunlar. Oyunu aktif oynuyorum ve hileler canimi sikmiyor hic. Hatta onlara minnetarim cunku bana bugune kadar iki hileci bir ton para verdi. Sandik spawn ediyorlar adimin Turkce oldugunu goren Turkler. Lootla lootla bitmiyor. Bir yerden sonra ben yaptigimdan utanip lootlamayi birakiyorum o derece. 4000 altinim olunca birakmistim lootlamayi. Oyunda ilk gorevler 0.01 altin veriyor. Ilerideki gorevler en en en fazla 0.5 altin veriyor o da nadir yani. Oyle dusunun. Eger o iki hileci olmasaydi fakir fukara gezerdim daha.

Ayrica yakin zamanda RDR2'ye uzun zaman sonra ilk defa DLC gelecek. Bu guncelleme ile birlikte hilecilere ufak cozumler gelebilir. Oncesinde oyunla asla ilgilenilmiyordu cunku.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı