Red Dead Online'da karakter nasıl sıfırlanır?

İşletim sistemi
Windows 11

PowerfulMan

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar Red Dead Online da karakterim ve seçtiğim şeyleri beğenmedim. RDR2 hikaye bölümünü oynadıktan sonra fark ettim sıfırlayıp baştan başlamanın yolu var mıdır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun içinde ESC'ye basın Player seçeneğine tıklayın ardından space tuşuna uzun basılı tutarsanız karakteriniz silinir. Fakat çoğu şey siliniyor yetenekleriniz silahlarınız vs. bilginiz olsun.

Oyun içinde ESC'ye basın Player seçeneğine tıklayın ardından space tuşuna uzun basılı tutarsanız karakteriniz silinir. Fakat çoğu şey siliniyor yetenekleriniz silahlarınız vs. bilginiz olsun.

Çok sıkıntı olur mu 6 lvldim zaten.

Bir de sıfırladıktan sonra oyuna yeniden başlamış gibi oluyoruz değil mi?

bende emin misin dedikten sonra evet veya hayır secenegi yok nasıl yapabilirim not turkce yama var cevaplarsanız çok sevinirim

bende emin misin dedikten sonra evet veya hayır secenegi yok nasıl yapabilirim not turkce yama var cevaplarsanız çok sevinirim
Türkçe yamadan dolayı bı sıkıntı sanırım bende yaşadım entera basılı tutarsan siliniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…