Nefsinize hakim olup kıyafetlere para harcamayın öncelikle. İlk goldunuzu meslek için biriktirin, dolarları da silah ve at için biriktirin. Tüfeksiz idare etmek adına navy revolver alabilirsiniz, fena iş yapar. İlk meslek için collector (oyundaki en iyi doları veren meslek) veya bounty hunter (Gold için en iyi meslek) tercih edin. Şimdi ilk mesleği alana kadar ki kısım:
Online'da mesleği olan kişiler arayın, birlikte başkasıyla meslek görevi yapıp sizde para ve Gold alabiliyorsunuz. En hızlı kasılma yöntemi budur. İsterseniz gece birkaç legendary bounty yakalayabiliriz.
Ekstra call to arms diye bir mod var. Bu modda mesleksiz ve silahsız olsanız bile iyi para kaldırmanıza yardım eder.
Posse diye bir mevzu var, o kişinin çetesine girince o kişinin görevlerini birlikte yapıyorsunuz.Hocam başkalarının mesleği derken onların görevlerine mi katılmam gerekiyor onlara nasıl girebilirim?
Posse diye bir mevzu var, o kişinin çetesine girince o kişinin görevlerini birlikte yapıyorsunuz.
Xbox'dan oynuyorum öyle bişey imkansızHer 3 kişiden 2'si hile haberin olsun.
Hocam aşırı sıkıcı. Collector normal mantığıyla çok para kazanılmıyor. Collector map diye bir site vardı, siz oyun içi map satın almadan bütün itemlerin yerini gösteriyor. Fıtı fıtı topluyorsunuz sonra. Xbox için durum farklı mı bilmiyorum tabi.Anladım bu arada collector görevi sıkıcı mı? Yoksa collector allmak daha mı mantıklı olur?
Hocam birkaç posse görevine katıldım iş felan yaptım ama herhangi bir Gold veya para gelmedi nedeni nedir Xp felan geliyorHocam aşırı sıkıcı. Collector normal mantığıyla çok para kazanılmıyor. Collector map diye bir site vardı, siz oyun içi map satın almadan bütün itemlerin yerini gösteriyor. Fıtı fıtı topluyorsunuz sonra. Xbox için durum farklı mı bilmiyorum tabi.
Red Dead Online - Collectors Map
Red Dead Online Collectors Map. Find all collectibles across the world and sell to Madam Nazar.jeanropke.github.io
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.