Red Dead Online'dan hikaye modu alınıp, daha sonra Online iade edilirse ne olur?

Online iade olur ve içerisinden almış olduğunuz hikaye modu da iade olur. Nereden duydunuz demeyin tek seçenek böyle. Yoksa oyuna erişemeyeceksek neden alıyoruz değil mi😀
Oyuna rockstar games launcherından erişemez miyiz zaten onlinedan girip hikayeliyi alırken hikayeliyi rockstardan almış gibi olmuyor muyuz?

Oyuna rockstar games launcherından erişemez miyiz zaten onlinedan girip hikayeliyi alırken hikayeliyi rockstardan almış gibi olmuyor muyuz?
Online içinden hikayeli aldığınız zaman oyun yine online olarak gözüküyor. Red Dead Online'a giriş yaptıktan sonra karşımıza seçenek çıkıyor hikaye ve online diye. (sadece online varsa online çıkar)

Yanılmıyorsam bu yöntemle aldığınızda oyunun hikaye modu kütüphanenize eklenmiyor, online üzerinden hikaye moduna geçiş yapıyorsunuz diye biliyorum. Yani hikaye moduna hiç giremeyebilirsiniz o durumda.
Yok hocam, ben önce oyunun online modunu, daha sonra hikayesini almıştım kütphaneye geliyor hikaye modu.

Hemen söylüyorum 600 saatim var ve hikaye modunuz varsa Online+hikaye açık olur, Online alırsanız hikaye olmaz ,yani oyun içinden hikaye modunu satın alıp Online iade ederseniz zaten hikaye modunu aldığınız için Online girersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı