Lafhienn Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 RDR 1 de canım azalmıyor, hiçbir şekilde azalmıyor. Silahla ateş ediyorlar yumruk atıyorlar yukarıdan aşağı düşüyorum azalmıyor. Hilelere baktım hepsi off kapalı. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
RDR 1 de canım azalmıyor, hiçbir şekilde azalmıyor. Silahla ateş ediyorlar yumruk atıyorlar yukarıdan aşağı düşüyorum azalmıyor. Hilelere baktım hepsi off kapalı.
Çözüm Mustafa.Kaan 21 Haziran 2025 Belgelerimden RDR1'in klasörünü bulup cheats.dat dosyasını bulup silin, sonra da oyun dosyalarını doğrulayın.
Belgelerimden RDR1'in klasörünü bulup cheats.dat dosyasını bulup silin, sonra da oyun dosyalarını doğrulayın.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.700 Makaleler 2 Çözümler 1.660 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #2 Belgelerimden RDR1'in klasörünü bulup cheats.dat dosyasını bulup silin, sonra da oyun dosyalarını doğrulayın. Artı 0 Eksi Çözüm
Belgelerimden RDR1'in klasörünü bulup cheats.dat dosyasını bulup silin, sonra da oyun dosyalarını doğrulayın.