balisus Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Asrock B550MHDV - R5 5600 - Crucial Ballistix Sport 8x2 - PowerColor RX 6600 Hellhound - Raijintek PONOS Ultra MS4 - Xigmatek X-Calibre E 500 W Power Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #11 ferex28 dedi: Testi bitti dostum. XBOX360 dosyalarına aktarım yapıyoruz. Öncelik PS3 ve Xbox360. Sonrasında PS4 ve Switch portlarını yapacağım. Genişletmek için tıkla... Şu anda ne durumda?
ferex28 dedi: Testi bitti dostum. XBOX360 dosyalarına aktarım yapıyoruz. Öncelik PS3 ve Xbox360. Sonrasında PS4 ve Switch portlarını yapacağım. Genişletmek için tıkla... Şu anda ne durumda?
F ferex28 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #12 balisus dedi: Şu anda ne durumda? Genişletmek için tıkla... Çıkış yaptı. Sitedeki konusundan satış linkine girip satın alım yapabilirsiniz. Emre Mercury dedi: @ferex28 hocam yamayı bitirdiniz mi? Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Yama çıkış yaptı. Sitedeki konusunda satış linki var. Şimdilik VIP kapsamında değil. Ekstra satın alım yapmalısınız. Üniversiteli arkadaşımıza destek sunmuş olacaksınız. Bana değil. Lancia Delta S4 dedi: https://www.mediafire.com/file/e45i1fa87vy7ko6/Red_Dead_Redemption_T%C3%BCrk%C3%A7e_Yama_%28Xenia%29.zip/file?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber Ben oynadığımda çalışıyordu ama şu an denemedim. Genişletmek için tıkla... Bu yama xenia emülatör yaması, konsolda çalışmaz.
balisus dedi: Şu anda ne durumda? Genişletmek için tıkla... Çıkış yaptı. Sitedeki konusundan satış linkine girip satın alım yapabilirsiniz. Emre Mercury dedi: @ferex28 hocam yamayı bitirdiniz mi? Son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Yama çıkış yaptı. Sitedeki konusunda satış linki var. Şimdilik VIP kapsamında değil. Ekstra satın alım yapmalısınız. Üniversiteli arkadaşımıza destek sunmuş olacaksınız. Bana değil. Lancia Delta S4 dedi: https://www.mediafire.com/file/e45i1fa87vy7ko6/Red_Dead_Redemption_T%C3%BCrk%C3%A7e_Yama_%28Xenia%29.zip/file?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber Ben oynadığımda çalışıyordu ama şu an denemedim. Genişletmek için tıkla... Bu yama xenia emülatör yaması, konsolda çalışmaz.
Ö Ömer Özcan Demirci Kilopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #13 ferex28 dedi: Testi bitti dostum. Xbox360 dosyalarına aktarım yapıyoruz. Öncelik Ps3 ve Xbox360. Sonrasında Ps4 ve switch portlarını yapacağım Genişletmek için tıkla... hocam linkte dosya bulunmuyor ama türkçe yama var ise yardımcı olur musunuz oynamayı düşünüyorum oyunu ingilizce olunca tadı hiç çıkmıyor
ferex28 dedi: Testi bitti dostum. Xbox360 dosyalarına aktarım yapıyoruz. Öncelik Ps3 ve Xbox360. Sonrasında Ps4 ve switch portlarını yapacağım Genişletmek için tıkla... hocam linkte dosya bulunmuyor ama türkçe yama var ise yardımcı olur musunuz oynamayı düşünüyorum oyunu ingilizce olunca tadı hiç çıkmıyor
F ferex28 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2023 #14 Ömer Özcan Demirci dedi: hocam linkte dosya bulunmuyor ama türkçe yama var ise yardımcı olur musunuz oynamayı düşünüyorum oyunu ingilizce olunca tadı hiç çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Trgamestudios yazarsan Google çıkar. Oradan PS3 Türkçe Yama bölümünde
Ömer Özcan Demirci dedi: hocam linkte dosya bulunmuyor ama türkçe yama var ise yardımcı olur musunuz oynamayı düşünüyorum oyunu ingilizce olunca tadı hiç çıkmıyor Genişletmek için tıkla... Trgamestudios yazarsan Google çıkar. Oradan PS3 Türkçe Yama bölümünde
Ardadmrx0 Yoctopat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #15 @ferex28 hocam yama crackli RDR'de çalışır mı? Ona göre satın alacağım.
F ferex28 Decapat Katılım 22 Aralık 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #16 Ardadmrx0 dedi: @ferex28 hocam yama crackli RDR'de çalışır mı? Ona göre satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor. Şu anda satışı yok.
Ardadmrx0 dedi: @ferex28 hocam yama crackli RDR'de çalışır mı? Ona göre satın alacağım. Genişletmek için tıkla... Çalışıyor. Şu anda satışı yok.
zKratosz Picopat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 293 30 Ocak 2024 #17 ferex28 dedi: Çalışıyor. Şu anda satışı yok. Genişletmek için tıkla... Dostum RDR 1 TR yama yamayı satın al dediğimde hata mesajı çıkıyor yardımcı olur musunuz?
ferex28 dedi: Çalışıyor. Şu anda satışı yok. Genişletmek için tıkla... Dostum RDR 1 TR yama yamayı satın al dediğimde hata mesajı çıkıyor yardımcı olur musunuz?