Red Dead Redemption 2 14.99 dolar!

Bir iki ay önce 450 TL'ye Play Store diye bir yerden Rockstar key ile satılıyordu keşke almasaymışım

Şu anda gördüm. Rockstar Games'in oyunlarında %80'e varan indirim var. Red Dead Redemption 2 ise şu anda en düşük fiyatında. 14.99 dolara kadar düştü. İlgilenenler bakabilir.

Online alsam sarar mi çok hile var diyorlar.

5 yıllık oyunun türkçe dil desteği yok ve binlerce kişi bu oyunu alıyor çok acınası satın alanlar için.
Oyunu oynayabilmek için Türkçe yamaya ihtiyacım yok inglizce öğrendim çok şükür

Steam cüzdana yükleyip öyle alın isterseniz
Teşekkürler hocam öyle yaparak aldım.
500 liraya bi içim gitmedi değil benim için hala iyi bir miktar, özellikle hikayeli oyunları çok bitiremeyen biri olarak, ama aldık artık, hayırlısı, online için malum beleş yöntemle indirmek istemedim umarım değer

Son düzenleme:
5 yıllık oyunun Türkçe dil desteği yok ve binlerce kişi bu oyunu alıyor çok acınası satın alanlar için.

Yakışmadı enis hocam, RDR2 çıktığı gün sevinçten ağladığınızı hatırlıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kadar uzun süre beklenmesi hata. İlk çıktığı zaman 300 liraydı. Şimdi %75 hâli bile daha pahalıya geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…