tesekkurlerVar tabi baya da oynayan var. Hileler ücretli olunca bir kısım döndü.
tesekkurlerVar tabi baya da oynayan var. Hileler ücretli olunca bir kısım döndü.
Şu anda gördüm. Rockstar Games'in oyunlarında %80'e varan indirim var. Red Dead Redemption 2 ise şu anda en düşük fiyatında. 14.99 dolara kadar düştü. İlgilenenler bakabilir.
Ben 198'e almıştım sayılır mı?Güzel fiyat, "Zamanında 98TL'ye almıştım."cılar gelmeden alın derim.
Oyunu oynayabilmek için Türkçe yamaya ihtiyacım yok inglizce öğrendim çok şükür5 yıllık oyunun türkçe dil desteği yok ve binlerce kişi bu oyunu alıyor çok acınası satın alanlar için.
Teşekkürler hocam öyle yaparak aldım.Steam cüzdana yükleyip öyle alın isterseniz
5 yıllık oyunun Türkçe dil desteği yok ve binlerce kişi bu oyunu alıyor çok acınası satın alanlar için.
Bu kadar ustunden zaman gecmis oyunlara para vermek bana saçma geliyor bir sekilde oynayabilme secenegi de varken siz anladiniz o secenegi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.