Xbox Red Dead Redemption 2 154TL

Ben PS4'te 2, ay önce falan 154 TL'ye aldım.

Bunada zam gelecek yüksek ihtimal almayan kalmasın bence belki güzel bir emülatör olurda PC dende oynayabiliriz bilemiyorum orasını artık (GTA 4 de zam geldiğini görürseniz korkun)

70-80 euro birim olarak cennetliksiniz aynı oyun burada o birimin 15-20 katı haberin yok herhalde.
Orada asgari ücret 2000 euro civarıyken burada yaklaşık 11 bin TL. Birim olarak karşılaştırmak sence mantıklı mı? Tekrar belirtmiş olayım orada sanıldığı kadar ucuz değil buraya da ucuz demiyorum.

Orada asgari ücret 2000 euro civarıyken burada yaklaşık 11 bin TL. Birim olarak karşılaştırmak sence mantıklı mı? Tekrar belirtmiş olayım orada sanıldığı kadar ucuz değil buraya da ucuz demiyorum.

Tamam neden boş diyorsun burada beleşe verilmiyor.

Ben bu konuları görmekten sıkıldım artık. Hala usanmadan kötü olan durumumuzu savunan insnlar var sırf bunlar yüzünden, durum iyi gibi gözüküp kendimizi geliştirmek için hiç bir adım atmıyoruz. Aynen kardeşim 11 000 TL maaş alıyoruz ne güzel demi geçen mersinde köy tarafında yanından otoban geçen yerden 15 yıllık ev sordum yıllık 150000 peşin istedi ne güzel demi güllük gülistanlık. Nerede böyle bir denklem var. Normal bir evin bile kirasını maaşın 1.5 katı olduğu yer nerede var? Ben cevap verim Almanya filan demi.

PC versiyonu Green Man Gaming üzerinde 85TL'ye satılıyor. Rockstar üzerinden aktif edilecek şekilde maalesef Steam değil ama fiyat çok iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı