Oyun Red Dead Redemption 2, 227 TL

Sırf bir daha fiyatı düşmez bu fiyattan alamam diye GoW Cyberpunk falan aldım 200TL'ye ne yapsam bunu da alsam mı ki çok kararsızım.
Arkadaşlar sessiz olun GT1030 bunları aldığımı bir öğrense sürücüleri falan çöker görüntü vermez sistemi terk eder.
Oyun zaten güncel kurdan baz alınarak zamlandı fakat dolar hızla artarsa 1500- 2000TL'de olur. Take Two çatısı altındaki firmalar(2K, Rockstar Games) hep güncel kuru baz alıyor. WWE 2K23'de mesela 1150TL.

Nays ile nasıl alım yapıyoruz epic games de ödeme seçeklerinde ne seçmemiz gerekiyor.

Epic'ten alınır mı? Diyenler için:
Bir Steam fanboyu olarak diyorum, evet alınır. Bu ülkede o ayrım sürecini çoktan aştık. Eğer Avrupa'da veya Amerika'da yaşıyorsanız zaten fiyat farkı yok. O yüzden direkt Steam.

Steam'de arkadaşız istek listenizde Cyberpunk 2077 var 400'e alacak mısınız indirimlerde yoksa Epic'ten 125'e mi alacaksınız.

Oyun zaten güncel kurdan baz alınarak zamlandı fakat dolar hızla artarsa 1500- 2000TL'de olur. Take two çatısı altındaki firmalar(2K, Rockstar Games) hep güncel kuru baz alıyor. WWE 2K23'te mesela 1150TL.

Bilemiyorum ekran kartını yükselteceğim ama ondan önce alacağım şeyler var belki ekran kartını hiç alamam. O zaman da oyunlar boşa gitmiş olacak.
Şeyi soracağım ben bu oyunları hiç oynamazsam aylar sonra da iade edebilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı