Oyun zaten güncel kurdan baz alınarak zamlandı fakat dolar hızla artarsa 1500- 2000TL'de olur. Take Two çatısı altındaki firmalar(2K, Rockstar Games) hep güncel kuru baz alıyor. WWE 2K23'de mesela 1150TL.
Epic'ten alınır mı? Diyenler için:
Bir Steam fanboyu olarak diyorum, evet alınır. Bu ülkede o ayrım sürecini çoktan aştık. Eğer Avrupa'da veya Amerika'da yaşıyorsanız zaten fiyat farkı yok. O yüzden direkt Steam.
Oyun zaten güncel kurdan baz alınarak zamlandı fakat dolar hızla artarsa 1500- 2000TL'de olur. Take two çatısı altındaki firmalar(2K, Rockstar Games) hep güncel kuru baz alıyor. WWE 2K23'te mesela 1150TL.
Bilemiyorum ekran kartını yükselteceğim ama ondan önce alacağım şeyler var belki ekran kartını hiç alamam. O zaman da oyunlar boşa gitmiş olacak.
Şeyi soracağım ben bu oyunları hiç oynamazsam aylar sonra da iade edebilir miyim?
Bilemiyorum ekran kartını yükselteceğim ama ondan önce alacağım şeyler var belki ekran kartını hiç alamam. O zaman da oyunlar boşa gitmiş olacak.
Şeyi soracağım ben bu oyunları hiç oynamazsam aylar sonra da iade edebilir miyim?