Epic Games Red Dead Redemption 2 334 TL

Mentro

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Az önce gördüm, belirttiğim sitede Epic Games aracılığıyla veriyor galiba (VPN kullanarak bakabilirsiniz). Ben bilmiyorum, bilen arkadaşlar belirtsin. Buradan alınabilir mi, güvenilir midir?

Hayır maalesef Green Man Gaming'den ve gamersgate gibi bazı siteler her ne kadar sitede Türk lirası gösterilse ve "Türkiye'de kullanılabilir" gibi ibareler bulunsa da genel anlamda Türkiye'den satın alınamıyor. Neden genel anlamda çünkü normalde bu sitede RDR2 90 küsur liralara kadar iniyor ve birkaç kere alınamıyor olsa da insanlar hevesle burada tekrar konu açıyor gene öyle bir olayda her ne kadar büyük çoğunluk alamamış olsa da geçmişte bir kere bir kişi sebebini bilmediğimiz bir sebebten yanılmıyorsam Green Man Gaming sitesinden alışveriş yapabilmiş hatta forumdan rica edenlere de başkaca oyunları satın alıp key göndermişti uzun lafın kısası hayır greenmangamin ve Gamersgate'den Türkiye için/türk kredi kartıyla artık ne derseniz satın alım yapılmıyor, VPN kullanıldığında ise fiyatlar yabancı ülke fiyatlarına döndüğü için cazibesini kaybediyor.

Hayır maalesef Green Man Gaming'den ve gamersgate gibi bazı siteler her ne kadar sitede Türk lirası gösterilse ve "Türkiye'de kullanılabilir" gibi ibareler bulunsa da genel anlamda Türkiye'den satın alınamıyor. Neden genel anlamda çünkü normalde bu sitede RDR2 90 küsur liralara kadar iniyor ve birkaç kere alınamıyor olsa da insanlar hevesle burada tekrar konu açıyor gene öyle bir olayda her ne kadar büyük çoğunluk alamamış olsa da geçmişte bir kere bir kişi sebebini bilmediğimiz bir sebebten yanılmıyorsam Green Man Gaming sitesinden alışveriş yapabilmiş hatta forumdan rica edenlere de başkaca oyunları satın alıp key göndermişti uzun lafın kısası hayır greenmangamin ve Gamersgate'den Türkiye için/türk kredi kartıyla artık ne derseniz satın alım yapılmıyor, VPN kullanıldığında ise fiyatlar yabancı ülke fiyatlarına döndüğü için cazibesini kaybediyor.
Anladım hocam. Açıklayıcı bilginiz için teşekkür ederim.

Alınabiliyorsa güzel fiyat.

Hocam şimdi yurt dışı kaynaklı bir kredi kartıyla alabilirmiyiz?

Hocam şimdi yurt dışı kaynaklı bir kredi kartıyla alabilir miyiz?

Bilmiyorum. Eğer denerseniz deneyimlerinizi yeni konu açıp yazıyı sonra da okuyacaklar için de buraya o konuya giden bir link koyarsanız veya denemez ve/veya deneyip de başarısız olursanız bu mesajın altında belirtirseniz çok güzel olur. Ayrıca yukarıda bahsettiğim birisinin bir şekilde satın alabildiği olayın konusu; Oyun: [TR'de satın alınamıyor] Red Dead Redemption 2 Greenmangaming.com'da 87 TL
Aynı konu içinde sizin yapmak istediğiniz gibi yurt dışı bir kart kullanıp deneyeceklerini söyleyenler olmuş ama sonuçları paylaşmamışlar. Ayrıca deneyecekseniz önce Red Dead Redemption 2 | PC - Rockstar | Game Keys bu üründe deneyin çok daha ucuz. Bol şans.

@508280 Social Club olan, Rockstar'ın kendi Launcher'ı. Zaten Epic Games'den de alsnız yine sizden Rockstar'ın Launcher'ına sahip olmanızı istiyor ve oyunu onun üzerinden başlatıyor diye biliyorum.

@508280 Başka sitelerde indirim zamanı ne kadar düştüğünü bilmeyerek şu an diğer sitelere göre daha ucuza satılan ürünler şunları tespit edebildim;
Bu yukardakiler en azından neye benzediğini bildiğim güzel oyunlar, aşağıdakileri ilk defa duyuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı