Red Dead Redemption 2 640p olarak gözüküyor

simon5

Picopat
Katılım
1 Ekim 2023
Mesajlar
762
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3070 12GB - AMD RYZEN 7 5800X
16GB RAM- 586 SSD
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sistem RTX 3050-i5 12450H.
DLSS açık, sorun büyük ihtimalle DLSS'den kaynaklı fakat kapatsam FPS düşecek diye korkuyorum.
Ayrıca DX12 deyim onu da Vulkan yapmayı düşünüyorum.
Direk şöyle özetleyeyim sorunun kaynağını bulmak için;
1-karakterin saçında siyah çizgiler var, atdada öyle.

2-yerde siyah çizgiler var.

3-görüntü 640p.
 
Ayarlardan SS atar mısın, bir de DLSS'i kapatıp dener misin? 640p nasıl olduğunu görmem lazım. Çözünürlük ayarlarından 1920x1080 yaptın mı?

Şu görseldeki resolution scale kısmı kilitli oyundan SS alamıyorum ama orta yüksek ayarlar karışık oynuyorum. Tek sorun resolution scale ayarı kilitli ne yükseltebiliyorum ne de açabiliyorum.

IMG_20240111_110637.jpg
 
Sanırım DLSS'in auto scale özelliği varmış yanlış anlamadıysam. Ondan kaynaklanıyor olabilir. İnternette bazı çözüm yöntemleri var ama kesin çözer mi emin değilim. Bir tane link bırakıyorum belki çözebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir de Nvidia'nın uygulamasından ayarlarını değiştirip de girebilirsiniz. Geforce Experience uygulamanın adı. Optimize et diyip de deneyebilirsiniz.
 
Bir de NVIDIA'nın uygulamasından ayarlarını değiştirip de girebilirsiniz. GeForce Experience uygulamanın adı. Optimize et deyip de deneyebilirsiniz.

Onun optimizasyon rezalet, teşekkürler link için deneyeceğim.
 
Resolution Scale ayarı DLSS açıkken yapılandırılamaz. DLSS kapatmanız lazım mecburen. Ayrıca zaten DLSS'nin amacı o, işleme çözünürlüğünü düşürüyor sonra kendisi pikselleri düzenleyip ekrana yansıtıyor. FPS düşecek diye korkuyorum ne hocam, FPS düşünce ekran kartı havaya falan mı uçacak?
 
Resolution scale ayarı DLSS açıkken yapılandırılamaz. DLSS kapatmanız lazım mecburen. Ayrıca zaten DLSS'nin amacı O, işleme çözünürlüğünü düşürüyor sonra kendisi pikselleri düzenleyip ekrana yansıtıyor. FPS düşecek diye korkuyorum ne hocam, FPS düşünce ekran kartı havaya falan mı uçacak?

Çok teşekkürler, sayende 5-6FPS kaybına rağmen daha net bir görüntü almaya başladım çok teşekkürler saolll.

FPS düşünce ekran kartı havaya falan mı uçacak?

Normalde DLSS açıkken bile saint denisde fena FPS düşmesi yaşıyorum bakalım DLSS kapalı bir şekilde saint denise gidince ne olacak tekrar teşekkürler bu arada.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı