Oyun Red Dead Redemption 2 98 TL

Bu zamana kadar hiç öyle dediğin gibi yavaş açılma sorunu yaşamadım Steam daha hızlı yalan yok 20 saniyede falan acılıyor ama Epic'te en fazla 1 dakika icinde acılıyor ben de. Önemli olan SSD hızı.

Benim SSD de yavaş değil normal halli bir SSD 5 Client kullanıyorum piyasada uzun süredir olmasına rağmen en yavaş açılan hala Epic.
 
Dostum paran yoksa gider korsan indirirsin. Neden ne idüğü belirsiz siteye 100 lira verirsiniz ki? Geçen gün FIFA alıyım dedim İtemsatış'tan 30 liraya. adam hesabı verdi oyunu indirdim Origin'e girereken kod istedim. Kodu vermedi. Ee ne nerede benim 30 liram? O yüzden karşıyım Steam harici sitelere.
Aman be, ne abarttın. Ne idüğü belirsizmiş. Gidip kıytırık mahalle satıcısından kaçak hesap almaya çalışırsan olacağı bu tabi. Git araştır biraz HumbleBundle belirsiz bi sitemiymiş. Fanboyluğunu bir şeye dayandırsan haklısın derim de ortada gerçek bir dayanak yok ki. Ayrıca cümle nasıl yazılır öğren, cümlene her baktığımda yeni bir yazım hatası buluyorum :D
 
Client zaten berbat ötesi gördüğüm en kötü Client Origins EA Steam Amazon kullanıyorum hiçbiri bu kadar yavaş ve sıkıntılı değil Epic Games'e basıp çay içip geliyorum anca açılıyor.



Kesinlikle en temizi kafan rahat olur.

Dostum sen ne kadar boş bir adamsın böyle :D

Steam fanboyuyum diyorsun 25 oyunun var. Korsan öneriyorsun ve Steam hariç diğer sitelere korsan gözünde yaklaşıyorsun.

Sen en iyisi cs ni oynamaya devam et.
Birincisi bakmayı öğren 40 oyunum olduğunu anlamyacak kadar zekan olduğunu varsayıyorum. İkincisi ben korsan kullanın demedim, ne idüğü belirsiz boş sitelere para yatıracağınıza korsan indirin boşuna dolandırıldım diye burda konu açmayın dedim. İyi demiş miyim abisi :D
 

Geri
Yukarı