2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 19 Kasım 2022 #31 455146 dedi: Mesele en ucuz şekilde oynamaksa korsan oyna. Genişletmek için tıkla... Haramm brooo... Şimdi oyunu ucuza alanlar ve pahalıya alanların ayrımı nasıl yapılacak? Evet camiiye dolarla bağış yapsam dolar arttıkça sevabım artar mı?..
455146 dedi: Mesele en ucuz şekilde oynamaksa korsan oyna. Genişletmek için tıkla... Haramm brooo... Şimdi oyunu ucuza alanlar ve pahalıya alanların ayrımı nasıl yapılacak? Evet camiiye dolarla bağış yapsam dolar arttıkça sevabım artar mı?..
R Rova Centipat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #32 Greenmangaming de 91,76 TL Game Unavailable | Green Man Gaming Game Unavailable at Green Man Gaming www.greenmangaming.com Ayrıca Ultimate Edition 125,27 TL Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition | PC - Epic | Game Keys Pick up your Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition copy from Green Man Gaming today and remember to sign in for our best price. www.greenmangaming.com
Greenmangaming de 91,76 TL Game Unavailable | Green Man Gaming Game Unavailable at Green Man Gaming www.greenmangaming.com Ayrıca Ultimate Edition 125,27 TL Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition | PC - Epic | Game Keys Pick up your Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition copy from Green Man Gaming today and remember to sign in for our best price. www.greenmangaming.com
5 561165 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 4 19 Kasım 2022 #33 Rova dedi: Green Man Gaming de 91,76 TL Game Unavailable | Green Man Gaming Game Unavailable at Green Man Gaming www.greenmangaming.com ayrıca Ultimate Edition 125,27 TL Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition | PC - Epic | Game Keys Pick up your Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition copy from Green Man Gaming today and remember to sign in for our best price. www.greenmangaming.com Genişletmek için tıkla... Green Man Gaming Türkiye de satış yapmıyor sanırsam. Son düzenleme: 19 Kasım 2022
Rova dedi: Green Man Gaming de 91,76 TL Game Unavailable | Green Man Gaming Game Unavailable at Green Man Gaming www.greenmangaming.com ayrıca Ultimate Edition 125,27 TL Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition | PC - Epic | Game Keys Pick up your Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition copy from Green Man Gaming today and remember to sign in for our best price. www.greenmangaming.com Genişletmek için tıkla... Green Man Gaming Türkiye de satış yapmıyor sanırsam.
C Coderman128 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 7.532 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #34 Ben aldım da oynayacağımı pek sanmıyorum. Online dahil veriyor.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #35 HAWKARD dedi: RDR 2 Humble Bundle'da 98 TL. Yakın zamanda yine bu fiyata düşmüştü. Kaçıranlar ve almak isteyenler için iyi bir fırsat olabilir. RDR 2 Genişletmek için tıkla... Cahilliğime verin Humble Bundle neresi? Steam Epic Games gibi bir alışveriş platformu mu? Aylardır Steam'de RDR2'nin düşmesini bekliyordum da.
HAWKARD dedi: RDR 2 Humble Bundle'da 98 TL. Yakın zamanda yine bu fiyata düşmüştü. Kaçıranlar ve almak isteyenler için iyi bir fırsat olabilir. RDR 2 Genişletmek için tıkla... Cahilliğime verin Humble Bundle neresi? Steam Epic Games gibi bir alışveriş platformu mu? Aylardır Steam'de RDR2'nin düşmesini bekliyordum da.
5 561165 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 4 19 Kasım 2022 #36 pwleredal dedi: Cahilliğime verin Humble Bundle neresi? Steam Epic Games gibi bir alışveriş platformu mu? Aylardır Steam'de RDR2'nin düşmesini bekliyordum da. Genişletmek için tıkla... Hayır Steam, Epic Games gibi bir satış platformu değil, key alabiliyorsun. Bu RDR2 Epic Games key için bu fiyatta.
pwleredal dedi: Cahilliğime verin Humble Bundle neresi? Steam Epic Games gibi bir alışveriş platformu mu? Aylardır Steam'de RDR2'nin düşmesini bekliyordum da. Genişletmek için tıkla... Hayır Steam, Epic Games gibi bir satış platformu değil, key alabiliyorsun. Bu RDR2 Epic Games key için bu fiyatta.
2 249873 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 5.050 Çözümler 20 19 Kasım 2022 #37 pwleredal dedi: Cahilliğime verin Humble Bundle neresi? Steam Epic Games gibi bir alışveriş platformu mu? Aylardır Steam'de RDR2'nin düşmesini bekliyordum da. Genişletmek için tıkla... Bende alacağım yarın. Sanırım Epic Games kodu veriyor.
pwleredal dedi: Cahilliğime verin Humble Bundle neresi? Steam Epic Games gibi bir alışveriş platformu mu? Aylardır Steam'de RDR2'nin düşmesini bekliyordum da. Genişletmek için tıkla... Bende alacağım yarın. Sanırım Epic Games kodu veriyor.
pwleredal Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 3.069 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #38 Bu arada Humble Bundle güvenilir bir yer değil mi? 561165 dedi: Hayır Steam, Epic Games gibi bir satış platformu değil key alabiliyorsun bu RDR2 Epic Games key için bu fiyatta. Genişletmek için tıkla... Yani bu key'i aldığım zaman oyunu Epic Games'den indirebiliyor muyum ?
Bu arada Humble Bundle güvenilir bir yer değil mi? 561165 dedi: Hayır Steam, Epic Games gibi bir satış platformu değil key alabiliyorsun bu RDR2 Epic Games key için bu fiyatta. Genişletmek için tıkla... Yani bu key'i aldığım zaman oyunu Epic Games'den indirebiliyor muyum ?
5 561165 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 4 19 Kasım 2022 #39 pwleredal dedi: Bu arada Humble Bundle güvenilir bir yer değil mi? Yani bu Key'i aldığım zaman oyunu Epic Games'den indirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet indirebilirsin Epic Games'ten.
pwleredal dedi: Bu arada Humble Bundle güvenilir bir yer değil mi? Yani bu Key'i aldığım zaman oyunu Epic Games'den indirebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Evet indirebilirsin Epic Games'ten.
Inanckilic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 1 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #40 Epic'te 98₺ iken neden Steam'den almak istiyorlar? Güncelleme farkı vs mı var acaba?