Mesele en ucuz şekilde oynamaksa korsan oyna.![]()
Haramm brooo...
Şimdi oyunu ucuza alanlar ve pahalıya alanların ayrımı nasıl yapılacak?
Evet camiiye dolarla bağış yapsam dolar arttıkça sevabım artar mı?..
Mesele en ucuz şekilde oynamaksa korsan oyna.![]()
Green Man Gaming de 91,76 TL
ayrıca Ultimate Edition 125,27 TL
![]()
Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition | PC - Epic | Game Keys
Pick up your Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition copy from Green Man Gaming today and remember to sign in for our best price.www.greenmangaming.com
Cahilliğime verin Humble Bundle neresi? Steam Epic Games gibi bir alışveriş platformu mu? Aylardır Steam'de RDR2'nin düşmesini bekliyordum da.RDR 2 Humble Bundle'da 98 TL. Yakın zamanda yine bu fiyata düşmüştü. Kaçıranlar ve almak isteyenler için iyi bir fırsat olabilir.
RDR 2
Cahilliğime verin Humble Bundle neresi? Steam Epic Games gibi bir alışveriş platformu mu? Aylardır Steam'de RDR2'nin düşmesini bekliyordum da.
Cahilliğime verin Humble Bundle neresi? Steam Epic Games gibi bir alışveriş platformu mu? Aylardır Steam'de RDR2'nin düşmesini bekliyordum da.
Yani bu key'i aldığım zaman oyunu Epic Games'den indirebiliyor muyum ?Hayır Steam, Epic Games gibi bir satış platformu değil key alabiliyorsun bu RDR2 Epic Games key için bu fiyatta.
Bu arada Humble Bundle güvenilir bir yer değil mi?
Yani bu Key'i aldığım zaman oyunu Epic Games'den indirebiliyor muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.