Oyun Red Dead Redemption 2, 98 TL

Arkadaşlar daha önce bu siteden oyun almadan hiç parayla, 98₺'ye alırsam bana nasıl ulaşacak o oyun. Bu sitesinin uygulaması falan mı var Epic Games gibi falan.
Edit: Sanırım Epic Games aracılığı ile oluyormuş doğru mudur?

Daha önce almadım ama Epic Games kodu verdiklerini duydum. Birkaç kişi aldığını söylemişti güvenilir dediler. Kullanmadığım için bilemiyorum yarın bende alıcam.

Alınır kesinlikle ancak oyun ekran kartı ve işlemciyi fena yoruyor ve sıcaklık 80 derecelere kadar çıkıyor.

Humble Bundle'da RDR2 için Türkiye fiyatı baz alınmış ama diğer oyunlar dolarla neden?

RDR 2 Humble Bundle'da 98 TL. Yakın zamanda yine bu fiyata düşmüştü. Kaçıranlar ve almak isteyenler için iyi bir fırsat olabilir.

RDR 2
Ben epic games kuponu ile rdr2 Batman Arkham knight twd3 ve bi oyun daha vardı unuttum 75 TL'ye almıştım

Aldım ama Epic Games'e gelmedi oyun bir anlamadım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_14.png
    81,6 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_15.png
    38,9 KB · Görüntüleme: 61
Ne zaman gelecek bir de Steam kodumu direk alırım senin dediğin gibiyse

Epic Games'de kod olayı yok hesabı bağlıyorsun orada aktif oluyor. Hala varsa alamayan alsın Humble Bundle güvenilir yer yıllardır kullanıyorum. Steam kodu da satıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…