FADIL EFE Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #1 Bilgidiyarımda RDR2 açmaya çalıştığımda “A game is currently running” diye bir hata veriyor Rockstar'ı silip yükledim olmadı bana yardım edin. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2025
Bilgidiyarımda RDR2 açmaya çalıştığımda “A game is currently running” diye bir hata veriyor Rockstar'ı silip yükledim olmadı bana yardım edin.
Eymenz Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.932 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #2 FADIL EFE dedi: Bilgidiyarımda RDR2 açmaya çalıştığımda “A game is currently running” diye bir hata veriyor Rockstar'ı silip yükledim olmadı bana yardım edin. Genişletmek için tıkla... Oyunu Rockstar uygulamasından acmayı dene arkadan Rockstar ile ilgili her şeyi kapat oyle acmayı dene. Artı 0 Eksi
FADIL EFE dedi: Bilgidiyarımda RDR2 açmaya çalıştığımda “A game is currently running” diye bir hata veriyor Rockstar'ı silip yükledim olmadı bana yardım edin. Genişletmek için tıkla... Oyunu Rockstar uygulamasından acmayı dene arkadan Rockstar ile ilgili her şeyi kapat oyle acmayı dene.
KS KS FADIL EFE Centipat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #3 Eymenz dedi: Oyunu Rockstar uygulamasından acmayı dene arkadan Rockstar ile ilgili her şeyi kapat oyle acmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam ama ekran gelmiyor. Rockstar'dan açınca da görev yönecisinde açık gözüküyor fakat RDR2'nin penceresi yok. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2025 Artı -1 Eksi
Eymenz dedi: Oyunu Rockstar uygulamasından acmayı dene arkadan Rockstar ile ilgili her şeyi kapat oyle acmayı dene. Genişletmek için tıkla... Denedim hocam ama ekran gelmiyor. Rockstar'dan açınca da görev yönecisinde açık gözüküyor fakat RDR2'nin penceresi yok.