Omarloth Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 100 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Process Monitor Rapor Linki https://www.mediafire.com/file/p3sv8q5fgehjnko/Logfile.PML/file Önceden herhangi bir sıkıntı olmadan oyuna girebiliyordum. Ama dünden beri oyuna girmeye çalıştığımda oyun ya açılmıyor ya da açıldığı gibi kapanıyor. Yardım edebilir misiniz?
Önceden herhangi bir sıkıntı olmadan oyuna girebiliyordum. Ama dünden beri oyuna girmeye çalıştığımda oyun ya açılmıyor ya da açıldığı gibi kapanıyor. Yardım edebilir misiniz?
Çözüm Omarloth 26 Haziran 2024 Hocam sorunun sebebi RDR dosyalarında settings dosyası yokmuş onu kurdum ve düzeldi. Yardımınız için sağ olun.
Hocam sorunun sebebi RDR dosyalarında settings dosyası yokmuş onu kurdum ve düzeldi. Yardımınız için sağ olun.
KS KS Omarloth Centipat Katılım 25 Nisan 2024 Mesajlar 100 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2025 #11 kajokujo dedi: Teşekkür ederim. Sabahtan beri uğraşıyorum anlamadığım şekilde NVIDIA App ile sürücüyü tekrar kurdum açıldı? Genişletmek için tıkla... Bazen sürücülerden dolayı da olabiliyor hocam. Artı 0 Eksi
kajokujo dedi: Teşekkür ederim. Sabahtan beri uğraşıyorum anlamadığım şekilde NVIDIA App ile sürücüyü tekrar kurdum açıldı? Genişletmek için tıkla... Bazen sürücülerden dolayı da olabiliyor hocam.