Red Dead Redemption 2 alınır mı?

Geç gelen yanıt için kusura bakmayın hocam öncelikle. Herhangi bir sorun oluşturacağını düşünmüyorum belirttiğim gibi yaklaşık 8-10 saat bende o şekilde oynadım ama daha sonrasında format attığım için indirim bekleyip almayı tercih attım, açıkçası tek oyunlu hesapların fiyatları 20-30₺ ve bu paraya denemeye değer hesap konusunda sorun yaşarsan yardımcı oluyorlar, GameSatış üzerinden ve yüksek satışı olan satıcılardan almanı öneririm, en azından denemek için güzel bir fırsat.

Alınmaz ya çok kötü oyun at sürme simülasyonu (!)

Hayata bakışının değişmesini hatta olgunlaşmak istiyorsan ALINIR!!!

Oynamasan bile alınır geleceğe yatırım olur sen oynamasan oğlun oynar der benim bir babam vardı

İndirimde alınır ama 59 dolar pahali biraz ben indirim bekleyip alırdım yerinde olsam.

Sorum basit, 2025 yılında RDR 2 alınır mı?
diğer hikaye oyunlarının aksine rockstarın hikaye oyunları hikaye tamamen bitse bile sıkılmayacağınız oyunlar mafia serisi gta serisi gibi rdr de aynı öyle kesinlikle alınır fakat indirime girmesini beklemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…