Red Dead Redemption 2 alınır mı?

Hocam korsan işi ne kadar etiktir ne kadar doğrudur size kalmış bir tercih ama en azından korsana yönelmekten ziyade gamesatış vb siteler üzerinde paylaşımlı hesaplar oluyor 20-50 liraya oyunu ordan alabilir indirip hikayesi bitene kadar oynayabilirsin, rdr2 yi bende ilk olarak o şekilde oynamıştım sonrasında bazı sebeplerden format atınca ikinciye öyle almak yerine bu oyuna para verilip diyerek aldım ama benim önerim indirimleri beklemen 17 dolara kadar düşüyor, o zamana kadar da paylaşımlı hesap ile idare edebilirsin.
Dediğiniz sistemlerin güvenilirliği sizce de meçhul değil mi? Yani 50 kişinin 1 hesaptan oynaması herhangi bir sorun oluşturmaz mı böyle bir durumda? Gene de verdiğiniz tavsiye için teşekkürler, korsana göre yapımcının emeğine daha saygılı bir fikirmiş.

2 defa bitirdim alınmazmı ya fakat şöyle bir durum var oyunu bitirdikten sonra aşırı boşluğa düşebilirsin ve kolay beğenen bir insan değilsen bir çok oyun yavan gelecektir RDR'den sonra.

Oyun sektöründe RDR 2 gibi, Last of us gibi kaliteli oyunlar yok, haliyle bunlar şimdilik eşsiz ve benzersiz oyunlar. Bu soru, bu oyunların türünde ve kalitesinde oyunlar çoğaldıkça sorulsaydı tartışılabilirdi belki. Ama şu an için genel olarak bunlardan başka oyun olmadığından dolayı tartışmasız olarak evet.

Hocam oynamadim ama izledigim kadariyla bana gore dunyanin en guzel oyunlarından biri yani oynayip memnun kalmayan az adam gordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı