Sürprizbozan Red Dead Redemption 2 Arthur'un tarzı nasıl?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Denenmeli... Yapacağım bunu ama bana bir fikir gerek sizin Arthur'lar ne durumda hocam.

Genelde kısa saçlı ve orta uzunlukta sakallı veya uzun saçlı ve kirli sakallı yapıyorum. Ya da kafayı sıfıra vurup spartalı bıyığı yapıyorum :D.Modlarlada güzel saç modelleri yapilabilir ama sakın briyantin kullanmayın saç uzunluğu eksiye düşüyor tüm mod bozuluyor nereden biliyorsun diye sormayın :(.

Eki Görüntüle 2452830

Tarz önerisinde bulunabilirsiniz :)

Normalde saç tonikleri içerek olabildiğince uzatmıştım kesim yaparken her şekli verebileyim diye. Böyle bir karar aldım.

Not: Chapter 3'te olduğum için sinekkaydı sakal tıraşı olamıyorum, olunsa öyle yapacağım, bıyık kalacak.

Hocam size kalmis ama daha detayli özelleştirme isterseniz whyem DLC mod paketini kurun 80'den fazla saç stili var birini begenirsiniz.

1742769721241.png

Son düzenleme:
Walter White benzetmeleri yerinde olmuş, hakikaten benziyor:) Ayrıca bu saç modeli için saçı gerçekten iyice uzatmak gerekiyor, yoksa bu şekli vermek kolay değil 😄

Eki Görüntüle 2452830

Normalde saç tonikleri içerek olabildiğince uzatmıştım kesim yaparken her şekli verebileyim diye. Böyle bir karar aldım.

Not: Chapter 3'te olduğum için sinekkaydı sakal tıraşı olamıyorum, olunsa öyle yapacağım, bıyık kalacak.

Ben kel yapıp sakal bırakmıştım yakıştı.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 2452830

Benim yakışıklı Arhur'umu CECOT mahkumuna çevirmişsin. 😥

Benim yakışıklı Arhur'umu CECOT mahkumuna çevirmişsin. 😥
Arkadaşlar sakin olun ben de çok memnun değilim böyle olmasından, tarz önerisinde bulunmanızı istediğim için böyle yaptım geçici yani, 30 tane saç toniği içerim fulleriz önemli değil :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı