Çözüldü Red Dead Redemption 2 at yıkamak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M3HM3TY

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Şu an bende beyaz Arap atı var ve atımı yıkamak istiyorum sanırım fırça lazımmış ama fırçayı nereden alacağım araştırdım araştırdım bulamadım horse care package alıyorum ama fırça vs. gelmiyor şu an atımı yıkayamıyorum nedeni (spoiler);

Çözüm
Oyunun tamamını bitirdim ama hiç yıkamadım. Yıkama denilen bir şey var mı onu da hiç görmedim. Fırça dediğiniz durum ile tımarlamayı mı kastediyorsunuz acaba? Kırmızı yanıp sönen fırça benzeri bir sembol çıkar haritanın üstünde. O atı yıkamanız için değil tımarlamanız içindir. Atın yanına yaklaştığınızda okşa, sev, temizle gibi seçenekler çıkacaktır. Temizleyi seçerseniz otomatik olarak fırçayı eline alarak atınızı tımarlamaya(temizlemeye) başlayacaktır.​

Varmış hocam internette öyle yazıyor. Ve bence de vardır çok gerçekçi bir oyun ne de olsa.

Hikaye kısmında Hosea ile yaptığımız bir görev var o sırada bir at ahırına uğramanız gerekiyor o esnada ahır sahibi size fırça veriyor onunla temizleyebilirsiniz.

Hikaye kısmında Hosea ile yaptığımız bir görev var o sırada bir at ahırına uğramanız gerekiyor o esnada ahır sahibi size fırça veriyor onunla temizleyebilirsiniz.

Evet o görevi bitireli çok oldu ama bana hiçbir şey gelmemişti oyuna gireyim hemen.

Hocam köpürte köpürte at yıkama diye bir şeyden bahsediyorsanız yok diye biliyorum. Kirlendiğinde fırça ile temizlemeniz gerekiyor sadece.

Yok hocam öyle değil normal olarak temizlemek. Çünkü at kirli çok çirkin duruyor bem beyaz at zaten.

Evet o görevi bitireli çok oldu ama bana hiçbir şey gelmemişti oyuna gireyim hemen.
Arkadaşlarında dediği gibi araba yıkar gibi bir yıkama işlemi oyunda yok sadece fırçayla kirini alma işlemi var yani oyun evet çok detaylı ama aşırısı da simülasyona girer

Yok hocam öyle değil normal olarak temizlemek. Çünkü at kirli çok çirkin duruyor bem beyaz at zaten.

Tekrar kontrol etmenizde fayda var hocam. Diğer arkadaşlarında dediği gibi fırça ile temizliyoruz atı. Eğer sizde fırça yoksa satın alınıyor mu bilmiyorum ama bir ahıra gidip satın almayı deneyin. Chapter 3'e kadar geldiyseniz vardır büyük ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…