Kendi bilgisayarımdan tekrar indiriyorum şu an, indirdikten sonra tekrar açmayı deneyeceğim, olmazsa bilgisayarım sizindir
Yeniden yükledim ama aynı sorun devam etmekte @Recep Baltaş
Radeon yazılımı üzerinden başlatınca da böyle bir hata alıyorum
Ekran görüntüsünü kaydettim
Arkadaşlar sorunu çözdüm.
1) Windows + X'ye basın.
2) Aygıt yöneticisine girin.
3) Görüntü bağdaştırıcılarına girin.
4) Intel Graphics'i devre dışı bırakın ve bilgisayarı yeniden başlatın.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Ben yargılamadım, arkadaş "açılmıyor" demiş bende sisteminden dolayı da olabilir ve açsan bile muhtemelen oynayamayacağın manasında cevap verdim.
Burada yargılama göremiyorum?
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Sorun ekran kartı sürücüsü ile ilgili gibi. Olmazsa yeniden rapor paylaşın.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Sorun ekran kartı sürücüsü ile ilgili gibi. Olmazsa yeniden rapor paylaşın.
BIOS'u güncelledim ama ekran kartı sürücüsünü güncelleyemiyorum. DDU ile kaldırıp yüklemeyi denedim yine olmadı bende bir önceki ve kendi kullanmış olduğum sürümü geri yükledim.
Oyun başlıyor hatta CPU'da kullanılıyor ama oyun ekrana gelmiyor, sebebini anlamadım :/
Sanırım sorunu buldum gibi ben oyunu kurarken gece yanı başımda olsun diye kendi notebookumdan indirdim ve kendi bilgisayarıma attım ama şimdi farkına vardım notebookum Win 10 - 32 Bit. Bit farkından dolayı olabilir mi? Oyunu silip kendi bilgisayarımdan yükleyemeyi deneyeceğim. Sorun çözülürse tekrar geribildirim yapacağım.
Ekran kartı sürücüsünü yüklerken nasıl bir hata aldınız? Rapora baktığımda sorunun ekran kartı sürücüsü ya da özellikle Shader Cache ile ilgili olduğunu görüyorum.
Yeni Rockstar Games Launcher ile GTA 5'in dosya bütünlüğünü doğrulamak artık çok daha kolay. İşte adım adım GTA 5 veya RDR II dosya bütünlüğünü doğrulama işlemi: Rockstar Games Launcher'ı çalıştırın ve Settings'e girin. Buradan My installed games altında Grand Theft Auto V'i göreceksiniz...
Ekran kartı sürücüsünü yüklerken nasıl bir hata aldınız? Rapora baktığımda sorunun ekran kartı sürücüsü ya da özellikle Shader Cache ile ilgili olduğunu görüyorum.
Yeni Rockstar Games Launcher ile GTA 5'in dosya bütünlüğünü doğrulamak artık çok daha kolay. İşte adım adım GTA 5 veya RDR II dosya bütünlüğünü doğrulama işlemi: Rockstar Games Launcher'ı çalıştırın ve Settings'e girin. Buradan My installed games altında Grand Theft Auto V'i göreceksiniz...
Dosya bütünlüğünü Epic Games üzerinden yapmıştım. Sürücü konusunda ise şimdi tekrar denedim ve güncellemeyi başarıyla yaptım, daha önce denediğimde niye olmadı tam olarak anlamadım. Bilgisayarı tekrar başlatıp oyunu açmayı deneyeceğim.
Dosya bütünlüğünü Epic Games üzerinden yapmıştım. Sürücü konusunda ise şimdi tekrar denedim ve güncellemeyi başarıyla yaptım, daha önce denediğimde niye olmadı tam olarak anlamadım. Bilgisayarı tekrar başlatıp oyunu açmayı deneyeceğim.