Red Dead Redemption 2 çok sıkıcı

Merhaba dün Red Dead Redemption oyununa başladım, hayatımda bu kadar sıkıcı ve yavaş bir oyun görmedim, oyun gerçekten çok çok yavaş ilerliyor. Şu ana kadar 2-3 saat oynadım bir daha açıp bakacağımı sanmıyorum benim gibi düşünen var mı?
Beni pek sarmadı devam etmedim.
Herkese uyacak diye birşey yok sonuçta.

Merhaba dün Red Dead Redemption oyununa başladım, hayatımda bu kadar sıkıcı ve yavaş bir oyun görmedim, oyun gerçekten çok çok yavaş ilerliyor. Şu ana kadar 2-3 saat oynadım bir daha açıp bakacağımı sanmıyorum benim gibi düşünen var mı?
Hissedebiliyorum. Linç is coming...
Şaka bir yana ben henüz oynamadım ama sizin gibi yavaş ilerliyor diyenleri çok gördüm ve genelde "Biraz daha oyna oyun 2-3 saat sonra açılıyor." diyorlar. Siz o kadar oynamışsınız ve hâlâ sarmamış eğer 2 saat barajı ve 2 hafta dolmamışsa iade edin başka bir şey deneyin.

Bende pek sevemedim. 5 saatten sonra bıraktım oyunu. Sanırım hikayesi sarmadı. Keşke başka bir Cyberpunk oyunu gelse de tek oturuşta saatlerce oynasam.

GTA 4 ve Mafia 1 oyunları hayatım boyunca oynadığım en iyi 3 oyuna girer.

@Yürüyen HLTV komik olan nedir RDR 2 hayranı dostum?
Dostum şu kötü oyun zevkinden kurtulda konuş. Git oyuna devam et hala kötü dersen ben konuşurum. Bu arada tarihin en iyi oyunu G.O.A.T.

İnternette bunun videosunu çekmişler. Başında bırakasın geliyor sonunda ise keşke bitmeseydi...

Benim çok hoşuma gitmişti, karlı bölümü sevmiyor millet ama orası da hoşuma gitmişti hele Hateful Eight izledikten sonra oynayınca daha keyifli olmuştu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı