Merhaba dün Red Dead Redemption oyununa başladım, hayatımda bu kadar sıkıcı ve yavaş bir oyun görmedim, oyun gerçekten çok çok yavaş ilerliyor. Şu ana kadar 2-3 saat oynadım bir daha açıp bakacağımı sanmıyorum benim gibi düşünen var mı?
Merhaba dün Red Dead Redemption oyununa başladım, hayatımda bu kadar sıkıcı ve yavaş bir oyun görmedim, oyun gerçekten çok çok yavaş ilerliyor. Şu ana kadar 2-3 saat oynadım bir daha açıp bakacağımı sanmıyorum benim gibi düşünen var mı?
Hissedebiliyorum. Linç is coming...
Şaka bir yana ben henüz oynamadım ama sizin gibi yavaş ilerliyor diyenleri çok gördüm ve genelde "Biraz daha oyna oyun 2-3 saat sonra açılıyor." diyorlar. Siz o kadar oynamışsınız ve hâlâ sarmamış eğer 2 saat barajı ve 2 hafta dolmamışsa iade edin başka bir şey deneyin.
Bende pek sevemedim. 5 saatten sonra bıraktım oyunu. Sanırım hikayesi sarmadı. Keşke başka bir Cyberpunk oyunu gelse de tek oturuşta saatlerce oynasam.
Benim çok hoşuma gitmişti, karlı bölümü sevmiyor millet ama orası da hoşuma gitmişti hele Hateful Eight izledikten sonra oynayınca daha keyifli olmuştu.