Qertzy Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 295 Çözümler 3 23 Aralık 2021 #1 Bu durumun nasıl önüne geçebilirim?
R rüzocux Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 188 Çözümler 2 5 Nisan 2023 #21 Darbeli_Matkap007 dedi: Hocam sorun DLSS değil kapatınca da aynı sorun devam ediyor RDR2 2K oynanmak zorunda. Genişletmek için tıkla... 2kda oynasam da DLSS kalite modunda olmasına rağmen pikselleşme devam ediyor. Artı 0 Eksi
Darbeli_Matkap007 dedi: Hocam sorun DLSS değil kapatınca da aynı sorun devam ediyor RDR2 2K oynanmak zorunda. Genişletmek için tıkla... 2kda oynasam da DLSS kalite modunda olmasına rağmen pikselleşme devam ediyor.
borusan12 Kilopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 972 Çözümler 10 5 Nisan 2023 #22 @rüzocux borusan12 dedi: Res. Scale 1.25, TAA Medium, MSAA kapalı, Reflection, Lighting, Volumetric Quality Ultra yerine High. 1080p'de 3060ti ile 60 FPS sabit, görüntü bulanık değil, DLSS açık halinden daha iyi. Genişletmek için tıkla... DLSS kullanacağım diyorsanız da, 1.78x DLDSR çözünürlük ile kullanın. Artı 0 Eksi
@rüzocux borusan12 dedi: Res. Scale 1.25, TAA Medium, MSAA kapalı, Reflection, Lighting, Volumetric Quality Ultra yerine High. 1080p'de 3060ti ile 60 FPS sabit, görüntü bulanık değil, DLSS açık halinden daha iyi. Genişletmek için tıkla... DLSS kullanacağım diyorsanız da, 1.78x DLDSR çözünürlük ile kullanın.
14kero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 3.396 Çözümler 42 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #23 caturanga dedi: Ben bunu yaptım ve düzeldi bu sitedeki dosya nedir RDR 2'ye özel bir DLSS dosyası mı? DLSS'i böyle her oyuna en iyi şekilde çalışsın diye her oyuna bu dosyayı mı atacağız? DLSS'i genel olarak güncellememiz gerekir mi? Genişletmek için tıkla... DLSS destekleyen her oyuna atabilirsin, yaptığı şey DLSS'i güncellemek. Artı 0 Eksi
caturanga dedi: Ben bunu yaptım ve düzeldi bu sitedeki dosya nedir RDR 2'ye özel bir DLSS dosyası mı? DLSS'i böyle her oyuna en iyi şekilde çalışsın diye her oyuna bu dosyayı mı atacağız? DLSS'i genel olarak güncellememiz gerekir mi? Genişletmek için tıkla... DLSS destekleyen her oyuna atabilirsin, yaptığı şey DLSS'i güncellemek.