MehmetSLH
Hectopat
- Makaleler
- 1
Bence ışıklandırmalar harika. Bence RT getirerek ayrı bir yüke sokmak saçma.
Bunu daha da güzel yapmayı kim istemez ki?
Bence ışıklandırmalar harika. Bence RT getirerek ayrı bir yüke sokmak saçma.
Doğru, biliyorum. İşte Nvidia gibi iş birliği ile Rockstar oyunlarına getirebilir. Rockstar getirir mi bilmiyorum. Üstelik çok basit bir entegrasyona rağmen.Sunum olarak da çekici durur.@XandeR12
Burada işbirliği yapılacak bir husus yok zaten. AMD diyor ki: "Ben geniş skalaya sahip bir teknoloji sunuyorum. Buyurunuz açık kaynak biçimli. Dahil ederseniz oyunlarınızın oynanır oluşu ve cazibesi artar.".
![]()
AMD FidelityFX Super Resolution Teknolojisini Destekleyecek Oyunlar Ortaya Ãıktı
Lansman sonrasında AMD FidelityFX Super Resolution teknolojisini destekleyecek oyunlar belli oldu. AMD, Radeon ekran kartları için NVIDIA DLSS rakibiwww.technopat.net
Bakın bu konuda da kısa ve uzun vadeli olarak mevcut teknolojiyi bünyelerinde barındıracak oyunlara ve firmalara yer verilmiş. Uygulayacaklar zaten. Bu sürece AMD'nin doğrudan bir etkisi zaten olamaz.
Çoğu kart tarafından açılmayacak bir ayar olur. Hem Rockstar oyun motorunda ki grafiklere daha fazla yatırım yapmak ister.Bunu daha da güzel yapmayı kim istemez ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.