Red Dead Redemption 2 DLSS Yaması İçin Geri Sayım

@XandeR12

Burada işbirliği yapılacak bir husus yok zaten. AMD diyor ki: "Ben geniş skalaya sahip bir teknoloji sunuyorum. Buyurunuz açık kaynak biçimli. Dahil ederseniz oyunlarınızın oynanır oluşu ve cazibesi artar.".

Bakın bu konuda da kısa ve uzun vadeli olarak mevcut teknolojiyi bünyelerinde barındıracak oyunlara ve firmalara yer verilmiş. Uygulayacaklar zaten. Bu sürece AMD'nin doğrudan bir etkisi zaten olamaz.

@XandeR12

Burada işbirliği yapılacak bir husus yok zaten. AMD diyor ki: "Ben geniş skalaya sahip bir teknoloji sunuyorum. Buyurunuz açık kaynak biçimli. Dahil ederseniz oyunlarınızın oynanır oluşu ve cazibesi artar.".

Bakın bu konuda da kısa ve uzun vadeli olarak mevcut teknolojiyi bünyelerinde barındıracak oyunlara ve firmalara yer verilmiş. Uygulayacaklar zaten. Bu sürece AMD'nin doğrudan bir etkisi zaten olamaz.
Doğru, biliyorum. İşte Nvidia gibi iş birliği ile Rockstar oyunlarına getirebilir. Rockstar getirir mi bilmiyorum. Üstelik çok basit bir entegrasyona rağmen.Sunum olarak da çekici durur.
Bunu daha da güzel yapmayı kim istemez ki?
Çoğu kart tarafından açılmayacak bir ayar olur. Hem Rockstar oyun motorunda ki grafiklere daha fazla yatırım yapmak ister.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı