Red Dead Redemption 2 düşük onur vs yüksek onur

• Konuyu başlatan Rid
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 182

Rid

Hectopat
Daha fazla  
Daha chapter 2'deyim arkadaşın tavsiyesi üzerine yüksek onur yapmaya çalışıyorum fakat düşük onur daha zevkli oyuna çok bir etkisi var mı yoksa oyunun sonuna mı etkisi var sadece? Ben düşük onur tercih edeceğim çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun sonunda da inanılmaz bir etkisi yok. Eğer yüksek onurda oynarsanız çevredeki dükkanlar indirim falan yapıyor, o kadar. Düşük onur oynarsanız kökünden değişmiyor yani oyun.

Arthur'un hikayesinin sonunu etkiliyor, karakterlerin diyalogları değişiyor ve onur yüksekse indirim oluyor dükkanlarda hatırladığım kadarıyla.

Doğrudan strateji rehberinden. Negatif onurun ilk sırası şunu söylüyor; Cesetleri yağmaladığınızda, Dead Eye tonikleri, fırlatılan silahlar, alkol ve tütünün düşme oranı artar. Ayrıca kanun adamlarından daha fazla para ve mücevher alırsınız. Bu, tek negatif onur bonusudur. Onur seviyesi 1; Cesetleri yağmaladığınızda, güçlü tonikler, iyileştirici öğeler, mücevherler ve yiyecek öğelerinin düşme oranı artar. Onur seviyesi 2; Tüm mağazalarda %10 indirim Onur seviyesi 3; Belirli mağazalarda yeni kıyafetler mevcut; Bulldogger, McLaughlin, Chevalier, Corson, Cumberland, Cowpuncher, Valentine ve Roscoe. Onur 4; hiçbir şey listelenmemiş. Onur 5; Tüm mağazalarda %25 indirim Onur 6; Daha fazla yeni kıyafet, onları listelemeyeceğim. Onur 7; Tüm mağazalarda %50 indirim Onur 8; hiçbir şey listelenmemiş

Reddit'te yüksek onurun avantajları sıralanmış. Kaynak Reddit.

Daha chapter 2'deyim arkadaşın tavsiyesi üzerine yüksek onur yapmaya çalışıyorum fakat düşük onur daha zevkli oyuna çok bir etkisi var mı yoksa oyunun sonuna mı etkisi var sadece? Ben düşük onur tercih edeceğim çünkü.

Sakın arastırma ama sen yuksek onurla bıtırmeye ozen goster. Sonu etkılıyor cok ufak bır yerı ama bence deger. Sen sakın farkı veya sonu arastırma.

Doğrudan strateji rehberinden. Negatif onurun ilk sırası şunu söylüyor; Cesetleri yağmaladığınızda, Dead Eye tonikleri, fırlatılan silahlar, alkol ve tütünün düşme oranı artar. Ayrıca kanun adamlarından daha fazla para ve mücevher alırsınız. Bu, tek negatif onur bonusudur. Onur seviyesi 1; Cesetleri yağmaladığınızda, güçlü tonikler, iyileştirici öğeler, mücevherler ve yiyecek öğelerinin düşme oranı artar. Onur seviyesi 2; Tüm mağazalarda %10 indirim Onur seviyesi 3; Belirli mağazalarda yeni kıyafetler mevcut; Bulldogger, McLaughlin, Chevalier, Corson, Cumberland, Cowpuncher, Valentine ve Roscoe. Onur 4; hiçbir şey listelenmemiş. Onur 5; Tüm mağazalarda %25 indirim Onur 6; Daha fazla yeni kıyafet, onları listelemeyeceğim. Onur 7; Tüm mağazalarda %50 indirim Onur 8; hiçbir şey listelenmemiş

Reddit'te yüksek onurun avantajları sıralanmış. Kaynak Reddit.
Bunlar çok önemli değil de oyunun hikaye akışında bazı küçük ama bence etkili diyalogları değiştiriyor. Duygusal davranıyor da olabilirim.

Oyunun sonlarına doğru oyun size bolca "Onur kasma." imkanı sağlıyor. Ayrıca millete selam vererek çok kısa sürede komple şerefli olabiliyorsunuz. Tadını çıkarın, bitmeden öncede şerefli olup bitirin.

Onun dışında karakterin diyalogları, bazı kıyafetler, ekstra silah deseni, mağaza indirimleri filan gibi farklılıklar var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı