Red Dead Redemption 2 efsanesi

Şu oyuna bende bir başlayayım, normalde çok ilgimi çekecek gibi durmuyor fakat beğenen çok büyük bir çoğunluk var. Bir deniyeyim.

Oyunu bitirdikten sonra bırakmak istemeyeceksin muhtemelen. Birden fazla kez bitirmiş olmama rağmen hala aklımda indirip tekrar tekrar oynamak var.

Şöyle bir şey düşündüm hikaye %9.5 şu an. Ek görevler yaparak oyunun süresini uzatmayı planlıyorum. Hikaye biterse sıkılabilirim :D o yüzden biraz ana hikayeden biraz da ek görevlerle devam etmeyi planladım şu an için.

Ben de dayanamayıp aldım. Steam cüzdanda para vardı. Zaten pek oyun oynayan birisi değilim. Daha doğrusu eskiden çok oynardım. Son dönemde Subnautica güzeldi. 98 liraya geldi. Şimdi 299 liraya çıkmış.

Parayı da bir sitenin saatlik mining sistemi ile 20 günde topladım zaten :) 90 doge coin vermişti.

Ben ilk oynadığımda daha başlangıcında karda yürürken atmosferine aklımı kaybetmiştim, ne güzel günlerdi...
Chapter 1 de Dutch ve Micah ile olan ev baskınında ilk çatışmayı yaşadığımız yerde zevkten dört köşe olmuştum.

Ben o zamanlarda da eğlenmiştim nedense.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı