Red Dead Redemption 2 envanterden eşya silme

Alican Akgün

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi.
Arkadaşlar merhaba iyi günler iyi oyunlar dilerim.
Biliyorum kullanılmaması lazım ama kullanmak istedim bazı şeyleri hoşuma gitti hile olarak değil yardımcı araç olarak Red Dead Redemption 2 için trainer kullandım.
Farkında olmadan bir hata yaptım. Bu trainer de alınan ögeleri maxium al diye seçenek var bir tane alınca beş tane geliyor üzerinize. Örneğin 1 tane saman alınca 5 tane saman geliyor. Ben bunu açık unuttum oyunu öyle oynadım ve olay maalesef buraya konu açmamı sağlayan yere geldi.
Yolda giderken 2 tane mahkum ile karşılaştım ve benden kasabadaki onlar için aranıyor el ilanlarını toplamamı istediler. Onlarda ilan olmadığı için yüzleri belli olmayacağı için kasabaya girebileceklerdi mahkum giysilerini değiştireceklerdi. Ama trainer yüzünden dalgınlığım yüzünden 1 tane el ilanı alında 5 tane oldu envarterde ve diğerlerini toplayamıyorum.
Sorun oyunu geri alma ile çözülmedi 5 tane duruyor aç kapa yaptım olmadı trainer kapattım olmadı öyle 5 tane kaldı aranıyor el ilanı.
Bu trainer de item silme eşya silme eşya eksitlme kısımları var. Var ancak item name soruyor ve ne yazağımı bilmiyorum bire bir ismini aynı şekilde yazmama rağmen olmuyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-30 232551.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 39
  • Ekran görüntüsü 2025-04-30 232622.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 31
  • Ekran görüntüsü 2025-04-30 232802.png
    2 MB · Görüntüleme: 33
Oynunuzda bir engel oluşturmuyorsa oynayın gitsin yani. Gerçekçiliğide bozmuyor posterden 5 tane olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…